Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 432

Θέμα: Τα μηχανακια σας εδω ! (με φωτο)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

ανεβαζω και το δικο μου το καμαρι το οποιο εχει χαραχτει στην καρδια μου το αγορασα ρημαδι και το επιμεληθηκα εγω για την ολικη ανακατασκευη του και τις απαραιτητες μετατροπες εγω παρεα με τον μαστορα μου... ενα μηχανακι θρυλος(κατα την αποψη μου) διχρονο φουλ φτιαγμενο απο καρμπυρατερ 39αρι keihin, εξατμιση fmf ολοσωμη, ριντιερα v-force3 και νικασιλ κυλινδρο ομορφα θυριδωμενο και στα μαμα χιλιοστα και πιστονακι yamaha... στο μηχανακι εβαλα καινουργιο σασι, παραγγειλα πλαστικα καινουργια απο την yamaha μαλεσιας(γιατι εδω λιγοι χαζοι υπαρχουν που κανουν τετοια πραγματα) και αγορασα-επισκευασα ολα τα περιφεριακα. τελος το ειχα μοταρντ και εντουρο ζαντολαστιχα χωρις να εχει πατησει βουνο... για τον ηχο του εχω να πω οτι ηταν ενα πριονι με 39 αλογα συν τις μετατροπες που οταν δουλευε με αφηνε πληρως ικανοποιημενο καθως οταν εμπαινε στη ροπη το ypvs(βαλβιδα ροπης με ντιζα) το μηχανακι ξυλωνε χερια και ηταν στη μια ροδα μεχρι και την 6η(δεν υπερβαλλω!!!).... δυστηχως δεν εχω αλλες φωτογραφιες γιατι τα'φτυσε ο σκληρος μου δισκος και δεν μπορω να ανακτησω δεδομενα μπας και βρω και τις υπολοιπες...

το καβαλουσα απο τα 16 μου μεχρι και τα 21... σε αυτα τα 5 χρονια το ευχαριστηθηκα και το αγαπησα και ας λενε μερικοι οτι ειναι μονο σιδερα...σορρυ εαν σας κουρασα αλλα ξυπνησαν ομορφες αναμνησεις!!
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Tsik.D. For This Useful Post:

nikos1400 (04-01-13), tokiko (03-01-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP