Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 329

Θέμα: γνωμες...καλο , κακο, και γιατι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τρέλανέ μας τώρα...

Εσύ είσαι Αλέξανδρε?

Η ώρα η καλή βρε φίλε! Κι εγώ σε 5άρα πήγα για τους ίδιους λόγους. Βέβαια επέλεξα το βασικό μοντέλο, εσύ πηγαίνεις γι' άλλα κόλπα...
    Ναι Άρη, σε ευχαριστώ ... Δεν πήγαινα για τέτοια κόλπα, αλλά αυτό το αυτοκίνητο κάποτε ήταν άπιαστο όνειρο και τώρα με τέτοια τιμή με βάζει σε πειρασμό ... μάλλον και εγώ θα ψάξω για κάποιο 520 με λιγότερα από αυτό χλμ γιατί το xi δεν το χρειάζομαι...αλλιώς Α4 avant με 1,8 ΤΦΣΙ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Black_V : 02-01-13 στις 16:27

2. The Following User Says Thank You to Black_V For This Useful Post:

S8N (02-01-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Black_V Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλους,

1o μου ποστ στο forum και το κάνω εδώ μιας και αυτό το topic ήταν η αφορμή της εγγραφής μου, ψάχνοντας για μια 5αρα να αντικαταστήσω το Golf mkv GTi μου. @S8N δεν είχες ένα λευκό mkv?

Αναμένοντας το διάδοχο σε λίγες μέρες και βλέποντας τον περιορισμό από τις 3 πόρτες του Gti, θέλω να το αλλάξω με κάτι πιο ευρύχωρο για μετακινήσεις κυρίως του Σ/Κ και ταξιδίων (4-5 το χρόνο).

Για να μην μακρηγορώ (θα ανοίξω άλλο thread για γνώμες) είχα δει και το συγκεκριμένο 530 από κοντά (με κλειστό το μαγαζί) και έχω τραβήξει κάποιες πιο κοντινές φωτό...Σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση με γδαρσίματα στη δεξιά πόρτα & στον πίσω προφυλακτήρα. Η μπροστά δεξιά ζάντα θέλει επισκευή, και τα λαστιχά του αλλαγή (+1Κ¤). Αυτό που με προβλημάτισε (μπορεί και να μην είναι τίποτα) είναι η στραβωμένη πίσω δεξιά κιθάρα....

Σήμερα τον έπαιρνα ολο το πρωί τηλ για να παω να το δω.....δεν απαντούσε κανείς....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Black_V Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση με γδαρσίματα στη δεξιά πόρτα & στον πίσω προφυλακτήρα. Η μπροστά δεξιά ζάντα θέλει επισκευή, και τα λαστιχά του αλλαγή (+1Κ¤). Αυτό που με προβλημάτισε (μπορεί και να μην είναι τίποτα) είναι η στραβωμένη πίσω δεξιά κιθάρα....

Το αμαξι το είδεςμε κλειστό μαγαζί.....αρα το εχει αμολαρει εξω......
    με αυτη την ζαντα και τετοιες γρατζουνιες...μαλλον ο κατοχος δεν ηταν και πολυ κιμπαρης με το αμαξι του......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....
    Το αμαξι το είδες με κλειστό μαγαζί.....αρα το εχει αμολαρει εξω......
    με αυτη την ζαντα και τετοιες γρατζουνιες...μαλλον ο κατοχος δεν ηταν και πολυ κιμπαρης με το αμαξι του......
    οχι ρε Γιαννακο, το ηθελες μεσα ε????!!!

και εχει μονο μια με γρατσουνιες ..... τις αλλες τις εσπασε τελειως και εβαλε καινουργιες!!!

Δεν σε βλεπω να πας ουτε για βλεφαρο απο εκει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα τον έπαιρνα ολο το πρωί τηλ για να παω να το δω.....δεν απαντούσε κανείς....

Το αμαξι το είδεςμε κλειστό μαγαζί.....αρα το εχει αμολαρει εξω......
    Οι γρατζουνιές αυτές δεν είναι τίποτα.
    Αυτή στην πόρτα παίζει να βγαίνει μόνο με αλοιφή και οι άλλες 2 άντε να κοστίσουν 100 ευρώ συνολικά για τοπική επισκευή.
    Αν το αμάξι είναι καλό στα υπόλοιπα και με τόσο ξεφτύλα τιμή, και 1500 για ολικό βάψιμο-πένα να έδινα δεν θα μ'ενδιέφερε καθόλου.
    Αλλά, ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, 20 χιλιάρικα για ένα καλοδιατηρημένο αμάξι που αγοράστηκε καινούριο πριν λίγα χρόνια κανα 80άρι χιλιάδες, είναι τόσο λίγα που καταντούν ύποπτα και θέλει εξονυχιστικό έλεγχο στα πάντα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

6. The Following 5 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

bill_m3 (03-01-13), mark e92 (02-01-13), PANOS-E60 (02-01-13), S8N (02-01-13), Z4 DCT (02-01-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ με τον Αρη (^^^^^^) και προσθέτω πέρα από αυτα που είπε και τα εξής.

αν εχει 70.000 χλμ και εχει κάνει και τα σερβις ως τωρα, θα χρειαστεί τουλάχιστον τα εξής :

αμορτισερ
    εμπρος σινεμπλοκ
    λάστιχα
    ισιωμα - βάψιμο ζαντων
    μια αλλαγή λαδιων
    μια φροντίδα δερμάτων

γύρω στα 2.500κ. Δεν θα κώλωνα με τίποτα !

Εννοείται πως παίρνω πολύ σοβαρά υπόψη τα πολύ σωστά που έγραψε νωρίτερα ο Αρης S8N. Αν ειχα και τον παραμικρό φόβο είτε για τη χρηση της γυναίκας μου, είτε για το μέλλον των εσόδων μου, θα κώλωνα απόλυτα.

8. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (02-01-13), S8N (02-01-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    1. Μπορεί ένα τόσο μεγάλο αυτοκίνητο να κυκλοφορήσει με άνεση στο Χαϊδάρι ή στον Πειραιά? Γιατί όσοι 60άρηδες ή Audάκηδες έχουν μιλήσει μέχρι τώρα -εμού συμπεριλαμβανομένου-, είτε μένουν στην επαρχία όπου οι συνθήκες κυκλοφορίας είναι πολύ καλύτερες, είτε το έχουν παρκαρισμένο και το κυκλοφορούν μια στο τόσο, είτε μένουν σε αραιοκατοικημένα προάστια με φαρδείς δρόμους και κλειστές θέσεις στάθμευσης. Και ΟΛΟΙ έχουν 2ο ή και 3ο αυτοκίνητο αξιοπρεπούς χωρητικότητας, όχι Toyota IQ.
    ....
    that's me!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP