χμμμμ....
για βγάλε και μία που να το χτυπάει ο ήλιος με την ίδια γωνία...
Καγκουρια - Αυστραλία στο Φούλ
Ούτε κρύο - ούτε ζέστη
Μπόμπα, ωραίο, θα το έβαζα
Audi allroad Quattro
χμμμμ....
για βγάλε και μία που να το χτυπάει ο ήλιος με την ίδια γωνία...
τούρμπο και πράσινα άλογα
Panos 316T (02-01-13), Ptboul (03-01-13)
Εμενα παντως μ'αρεσει το bodykit αυτο.
Δειχνει το αμαξι πιο συγχρονο και φουσκωτο χωρις να ειναι ιδιαιτερα κραυγαλεο.
Δεν ξερω βεβαια αν δεσει καλα με το κυριλε χρωμα της Ε46 σου Σταματη, αλλα στις φωτο μου φαινεται μια χαρα.
aristent (02-01-13), Panos 316T (02-01-13), Stamatis (02-01-13)
Καγγουρια τρελλη!!!!!!
Ο μπροστινος προφ. λεει λιιιιιγο αλλα!
Μου την δινει στα νευρα ο "εκσυγχρονισμος" μοντελου,οταν γινεται με προφυλακτηρες και φωτα.Γενικα μου την σπαει οτι λεει πανω του " τυπου ταδε ",τυπου αροχτω,τυπου λεξους,τυπου εψιλον ενενηνταδυο,τυπου......αλπιν δαγκωτο!!!!!Μπακ σταθερη αξια!τα σνιτζερ επισης!Γενικα το 46αρι οσες πορτες και να εχει ,οσα κυβικα και να χει,εχει κορμι αλητικο!εχει χαρακτηρα!
Eleni (05-01-13), nikos valvetronic (02-01-13), Ptboul (03-01-13), Stamatis (02-01-13)
Σταμάτη ανοίγεις μεγάλο θέμα...Θα σου ποστάρω το απόγευμα που θα έχω χρόνο![]()
Stamatis (02-01-13)
Θα σου προτεινα κατι σε ac schnitzer για τελεια εφαρμογη και διακριτικοτητα και φυσικα οτι πληρωνεις περνεις!!!!!!!
Ενα απλο και όμορφο Μ-πακ Σταμάτη και τίποτα άλλο! Οι τιμές του είναι πλέον καλές, και είναι φτηνότερο στα σεντάν! χτύπα το
![]()
aristent (02-01-13), Bazil Van Sinner (02-01-13), bill_m3 (02-01-13), Bitz (03-01-13), Lambros46 (02-01-13), nikos valvetronic (02-01-13), Stamatis (02-01-13), Vassilis ///M (02-01-13)
Το κιτ της Alpina είναι το πλέον προεδρικό. Οτιδήποτε άλλο είναι wanna-be προεδρικό και φέρνει σε πρόεδρο ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στον Πύργο.
Πρόεδρε τι μεταφορικά σου χρεώνει? Ενδέχεται να υπάρχει λύση γι' αυτό. Σκοπεύω σε κανα μήνα να φέρω κάποια πράγματα από Αγγλία και μάλλον θα μου τα στείλω (αναγκαστικά) με κιβώτιο από το Coventry που μένει κολλητός φίλος. Θα φέρω και ταμπλό (μεταξύ άλλων) οπότε φαντάζομαι ότι και ένας προφυλακτήρας, πόσο μάλλον φριδάκι, χωράει.
bakalos (07-01-13)