Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef χέστε τον χτικιάρη, βρείτε σε μένα αμάξι για ανταλλαγή. thread hijacked & Z4DCT hitted the mpoul... Αρχικό μήνυμα απο Stathis καλοριζικο... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3022528/ Αρχικό μήνυμα απο Thomelef απο μέσα δεν μου αρέσει καθόλου...το γνωρίζεις στάθη? Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Ναι ειχαν πιει ενα δυο ποτα παλιοτερα και που και που τηλεφωνιουνται. Αρχικό μήνυμα απο Thomelef ούτε καν τυπική σχέση αυτή που περιγράφεις θείο... Αρχικό μήνυμα απο Stamatis αν έψαχνα αυτοκίνητο, αν είχα παιδιά, αν ήθελα να πηγαίνω με ασφάλεια στο δρόμο και αν δεν ήμουν τσομπάνος, αυτό θα διάλεγα. Αρχικό μήνυμα απο Stamatis λέμε καμμιά μαλκια να περνάει η ώρα Αρχικό μήνυμα απο Stathis τα βλεπεις που στα λεω? γαλλικο allroad διαλεξες, εκκεντρικη επιλογη. Αρχικό μήνυμα απο Stamatis un jour, nous avons tous un allroad, même si elle est française Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Nah, je ne pense pas que Αρχικό μήνυμα απο Stathis αν και τσομπανια θα εκανες: Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Πράγματι με τέτοια τιμή, ειναι ασύμφορο. Am Ende werde ich einen audi Αρχικό μήνυμα απο S8N Un jour, nous aurons tous un Allroad... Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Vraiment. merci Ολο παπαριες λέτε ρε αρχιπαπαρες!!! Έχω αρχίσει να τον τροχιζω......
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Bitz (02-01-13), Kostas_1 (02-01-13), Thomelef (02-01-13)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ