Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aλητες!
    το λιγοτερο.
    που ειναι ενας "αρμοδιος" με @ρχιδια να κανει το αυτονοητο ???
    που ?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (31-12-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το λιγοτερο.
    που ειναι ενας "αρμοδιος" με @ρχιδια να κανει το αυτονοητο ???
    που ?
    εμεις ειμαστε οι αρμοδιοι Νικολα!!!!

εμεις =1) ο θειος μου που ειναι στην ευδαπ και παει
    τα τελευταια 20χρονια απο τις 09:00 μεχρι της 11:00 το πρωι για τον καφε του.
    2)ο αλλος μου θειος που ειναι στη ΔΕΗ στη σαλονικη και (εννοειται πως)ζεσταινεται με ρευμα τα τελευταια 20 χρονια και για ρυθμιστη θερμοκρασιας σπιτι του εχει το παραθυρο!Τα σωματα δουλευουν στο τερμα παντα!
    3)ο πατερας μιας πρωην μου που μετεφερε κεντρικα γραφεια δησιας υπηρεσιας στο χωριο του.(τα πηρε απο την πολη πρωτευουσα του νομου και τα πηγε στο χωριο του)
    4)τωρα συμβαινει στο χωριο μου!Δεκεμβρη μηνα φτιαχνουν πεζοδρομια,καλα δεκεμβρη μηνα τσιμεντα ρε παιδια???το καλοκαιρι θα γινουν αμμος!ξερετε γιατι????γιατι αλλαζει ο αντιδημαρχος και ο απερχομενος θελει να αφησει εργο......ναιιιιιιι πεζοδρομια,τις poutanes δεν ξερω ποιος θα φερει 50,000 ευρω σε πεζοδρομια και εχει σχολεια χωρις πετρελαιο θερμανσης!!!!
    5).....
    6).....

ελα και πες μου εσυ τωρα ποιος ειναι ο αρμοδιος?????εγω ρε.και ειμαι ταυτοχρονα και malakas που καθομαι και βλεπω μονο

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

4. The Following 6 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

bimmerm (31-12-12), Bitz (31-12-12), katsaraios (31-12-12), Kostas_1 (31-12-12), Leonidas_E39 (31-12-12), nikos1400 (31-12-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

2)ο αλλος μου θειος που ειναι στη ΔΕΗ στη σαλονικη και (εννοειται πως)ζεσταινεται με ρευμα τα τελευταια 20 χρονια και για ρυθμιστη θερμοκρασιας σπιτι του εχει το παραθυρο!Τα σωματα δουλευουν στο τερμα παντα!
    3)ο πατερας μιας πρωην μου που μετεφερε κεντρικα γραφεια δησιας υπηρεσιας στο χωριο του.(τα πηρε απο την πολη πρωτευουσα του νομου και τα πηγε στο χωριο του)
    4)τωρα συμβαινει στο χωριο μου!Δεκεμβρη μηνα φτιαχνουν πεζοδρομια,καλα δεκεμβρη μηνα τσιμεντα ρε παιδια???το καλοκαιρι θα γινουν αμμος!ξερετε γιατι????γιατι αλλαζει ο αντιδημαρχος και ο απερχομενος θελει να αφησει εργο......ναιιιιιιι πεζοδρομια,τις poutanes δεν ξερω ποιος θα φερει 50,000 ευρω σε πεζοδρομια και εχει σχολεια χωρις πετρελαιο θερμανσης!!!!
    5).....
    6).....

ελα και πες μου εσυ τωρα ποιος ειναι ο αρμοδιος?????εγω ρε.και ειμαι ταυτοχρονα και malakas που καθομαι και βλεπω μονο
    γιατι δεν τα ξερω...

Ενας αρμοδιος να πει "πηγαιντε μ@λακες στη δουλεια να μπορει να μετακινηθει ο κοσμος. οποιος δεν παει, και την επομενη της απεργιας ας κατσει σπιτι. να μην ξαναρθει στη δουλεια..."
    κοσμος υπαρχει που θελει να δουλεψει.

αν εχουνε οντως προβλημα και χρειαζεται διαμαρτυρια, ας πανε μετα τη δουλεια εξω απο το υπουργειο ή το σπιτι του βενιζελου να κατσουνε να διαμαρτυρηθουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 31-12-12 στις 13:28
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (31-12-12), bimmerm (31-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

μην βιαζεσαι φιλε μου, δεν ξερω και το ονομα σου, να βγαζεις αβιαστα συμπερασματα οταν δεν γνωριζεις προσωπα και πραγματα σου περασε καθολου η ιδεα οτι εγω μπορει να εχω καποια σχεση με το λινκ που σου παρεθεσα και με την υποθεση της εταιριας που δεν χρηματοδοτηθηκε?
    δεν εβγαλα κανενα συμπερασμα για κανεναν.να βοηθησω θελω.απλα βασιζομαι σε αυτα που λες και σου προτεινω τι να κανεις μεσα στα πλαισια του νομου και του γενικου καλου.τιποτα παραπανω.δεν κατηγορησα ,παροτρυνα .σου υπεδειξα ενα τροπο αντιδρασης σε σχετικη απορια σου.
    καναμε πορειες,καποιοι μαζι με τους κοκκινους και απλοι πολιτες σπασανε καποιες πολεις απο τα νευρα τους,ριξαμε γιαουρτια.και καποιοι οπως εγω και φανταζομαι κιαλλοι καταγγελουν με οτι οπλο εχουν.σου ελυσα την απορια πως αντιδρα ο κοσμος αυτη την στιγμη.εκτος απο αυτους τους τροπους που φανηκαν,υπαρχουν και ο αλλοι που δεν φαινονται.τι αλλο να κανουμε?οποιος εχει κατι να προτεινει ας πει ελευθερα.

ασε μην μου λες για επιχορηγησεις γιατι ειμαι ομοιοπαθης.εκλεισα την επιχειρηση μου λογω επιχορηγησης που ειχα δικαιωμα και ημουν ετοιμος να την παρω για να την σωσω και δεν μου την εδωσαν ,με δικαιολογιες που σπαζεις κεφαλια .καποιος στην μεση σιγουρα την χαρηκε σε κανενα εξοχικο,αυτοκινητο η' καταθεση.
    και οχι μονο αυτο αλλα εχασα και την υγεια μου.στην ιδια θεση ημουν με οσους χασανε γιαυτο προσπαθησα να βοηθησω μολις ειδα το λινκ.

5).....
    6).....

το εχω δει και εγω αυτο προσφατα στον δημο μου εναν απο τους μεγαλυτερους της ελλαδας.αλλαγη πεζοδρομιου εκ νεου σε εναν δρομο κεντρικο με μαγαζια που ηταν τζιτζι.μεχρι και οι μαγαζατορες δεν ηθελαν γιατι χανανε μεσα στην κριση πελατεια.ομως ο δημος επεμενε.και μεσα στην κριση με δρομους με τεραστιες λακουβες,με σχολεια οπως ειπες παρατημενα κ.α πολλα εφτιαχνε πεζοδρομια.γιατι ηταν με επιχορηγηση.του ζητησα να δουμε την αναθεση και ειπε οτι την εδωσε σε δικο τους.τι σημαινει αυτο? ξερεις....

λοιπον,οργανωση,βρισιμο κατευθειαν,απειλη στα καναλια κ.λπ. δεν εδωσε σημασια και τωρα τρεχει και δεν φτανει γιατι καποιοι βγαλαν στην φορα οτι ο δημος εφαγε λεφτα τα προηγουμενα 10 χρονια.

λοιπον φιλε το κρατος ειναι ενα τερας,οπου αν τα βαλεις μαζι του μονος σου θα σε φαει και θα χασεις.γιαυτο σορυ κιολας νιωθεις μα@@κας.παρε καμμια δεκαρια που συμφωνουν μαζι σου και τρεχα βριστους κανονικα,απειλησε τους με μυνησεις και κυριως καντε καλεστε καποιο καναλι-ραδιοσταθμο,να ιδρωσει το αυτακι τους.και αν δεν δεις καμμια αλλαγη παντε με τους 10 μαζι και σταματειστε τα εργα,καντε καταληψη,μαζεψτε υπογραφες..
    ολα αυτα τα εκανα και συνεχιζω ....οχι θα αφησω τα λαμογια να συνεχισουν να τα τρωνε.οτι καναμε παλια που αγωνιζομασταν για κατι,πριν ερθει ο νεοπλουτισμος του καναπε που αρχισαμε να λυνουμε τα προβληματα μας μεσα απο την τηλεοραση(και εγω μεσα),αμετοχοι απολαμβανοντας την ανεση μας και την καλοπεραση μας.παρτε πρωτοβουλια,ετσι θα αλλαξει η ελληνικη νοοτροπια.

8. The Following 4 Users Say Thank You to bimmerm For This Useful Post:

A8hnaios (31-12-12), Bitz (31-12-12), katsaraios (31-12-12), micz (31-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP