Σελίδα 16 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 183

Θέμα: Αποκάλυψη: Toyota GT-86

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

σύνελθε άρη...για 6 κιλά ανά ίππο μιλάς. που υστερεί ένα τέτοιο αμάξι για πίστα? να σου θυμίσω ότι είναι βαρύτερο κατά μισό κιλό ανά ίππο απο το s2k, και ενάμιση απο το Μ-τρίο το 46άρι...

κοινός, σε μια πίστα σαν την τσουκούμπα, θα μπορούσε να ρίξει πολύ πόνο με έναν καλό οδηγό.

δεν μιλάμε για κάνα μιατάκι, αλλά ούτε και για κάνα κτήνος βέβαια, μιλάμε για αμάξι με πολύ σεβαστά νούμερα.

η τιμή του πάντως, κάθε άλλο παρά λογική μου φαίνεται. θεωρώ ότι πάνω απο 25κ ένα τέτοιο αμάξι δεν πρέπει να κοστίζει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    σύνελθε άρη...για 6 κιλά ανά ίππο μιλάς. που υστερεί ένα τέτοιο αμάξι για πίστα? να σου θυμίσω ότι είναι βαρύτερο κατά μισό κιλό ανά ίππο απο το s2k, και ενάμιση απο το Μ-τρίο το 46άρι...

κοινός, σε μια πίστα σαν την τσουκούμπα, θα μπορούσε να ρίξει πολύ πόνο με έναν καλό οδηγό.

δεν μιλάμε για κάνα μιατάκι, αλλά ούτε και για κάνα κτήνος βέβαια, μιλάμε για αμάξι με πολύ σεβαστά νούμερα.

η τιμή του πάντως, κάθε άλλο παρά λογική μου φαίνεται. θεωρώ ότι πάνω απο 25κ ένα τέτοιο αμάξι δεν πρέπει να κοστίζει.
    Για'μένα πουθενά δεν υστερεί, απλά σε πίστα ίσως μια τουρμπίνα με ροπή από χαμηλά να έκανε διαφορά στους χρόνους.
    Η έκδοση με τα 300 άλογα πιστεύω θα το κάνει πραγματικό giant killer, όπως είχε συμβεί με το γκοτζίλα στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ως προς την τιμή, με 35 χιλιάρικα περίπου ποιο άλλο πισωκίνητο κουπέ με μπλοκέ, καθαρόαιμο στήσιμο και επαρκή εξοπλισμό αγοράζεις ?
    Κανένα.
    Μόνο το rx8 θα μπορούσε να το συναγωνιστεί αν κυκλοφορούσε ακόμα, αλλά με τον wankel βγαίνει εκτός, ιδίως τόσο που έχει πάει η βενζίνη.
    Γι'αυτό θεωρώ την τιμή απολύτως λογική, ιδίως αν σκεφτούμε ότι η Ε92 316 με χειρότερο εξοπλισμό ξεκινούσε από 40 χιλιάρικα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

3. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Dimzan (30-12-12), Ptboul (31-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλά...σε σχέση με τα πεμβε δεν μιλάμε με την καμμία. σκέτη κοροιδία οι γερμανοί...με τα 300 άλογα θα είναι κίλερ όπως πολύ σωστά λές, με τα 200 είναι ένας απλά καλός ανταγωνιστής, που στα κατάλληλα χέρια θα μπορεί να καταπλήξει.
    sympether with chiefτης

/

5. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bitz (15-01-13), Driver M (29-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

26.400 κανει στα κρατη που δεν κλεβουν τους πολιτες

7. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-12-12), Bitz (15-01-13), GiannisRob (30-12-12), Ptboul (31-12-12), steliose36 (30-12-12), Thomelef (30-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έτσι μάλιστα...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Τυχαίο? Δε νομίζω....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 31-12-12 στις 07:03

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Λες??
    Μπα, πιο πολυ σε hyundai coupe παλιο μου θυμιζει.
    Τα πισω φωτα ειναι αισχρα, αλλα κατα τα αλλα με λιγο "φτιαξιμο" αρχιζει και μου αρεσει και μενα...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

και εγώ έτσι λέω για το χιουντάι το "μπάτμαν"οι γραμμές όμως πίσω δειχνουν Ζ

πρέπει να δούμε ένα απο κοντά και να το περιεργαστούμε.
    Δεν μπορεί να είναι τόσό χάλια.

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ειδα απο κοντα στην ελβετια και μου φανηκε ομορφο με αναμενομενες ιαπωνεζικες γραμμες για σπορ αμαξι

Σελίδα 16 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP