Απλα να πω οτι αυτο το αμαξι σε αυτη την τιμη, δεν υπαρχει ουτε στο mobile.
Αν δεν εινα μουφα, ειναι ευκαιρια
Απλα να πω οτι αυτο το αμαξι σε αυτη την τιμη, δεν υπαρχει ουτε στο mobile.
Αν δεν εινα μουφα, ειναι ευκαιρια
Θα με κανείς να ανοίξω θρεντ μεσοτοιχια με το δικό σου με το ίδιο θέμα σαν αντί συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μετά θα ψάχνεις στο θρεντ σου άνθρωπο θα γράφεις και θα τα βλέπεις μόνος σου.
![]()
αντε γεια...
bill_m3 (31-12-12), Bitz (31-12-12), Eleni (31-12-12), EVERGET (30-12-12), GiannisRob (31-12-12), hades7 (31-12-12), kostas 325 (31-12-12), nikos valvetronic (31-12-12), Panos 316T (31-12-12), S8N (31-12-12), Stathis (31-12-12)
Γιαννη τον 6/2005 εγω και ο κολλητος μου παραγγειλαμε στην BMW axaia motors δυο 530 e60 mpack, ηταν σχεδον τα ιδια, οι μονες διαφορες τους το χρωμα (titan silver 354 εγω, carbon schwarz 416 αυτος) και το σηματακι xi που ειχε του Γιωργου διπλα στο 530.
Εγω μετα απο 1,5 χρονο περιπου και εχοντας κανει 7500χλμ το εδωσα, ο Γιωργος ομως το εχει ακομα και εχει γραψει 150000+χλμ και μαλλον θα γραψει πολλα ακομα.....
Το εχω οδηγησει πολλες φορες σε κοινες μας εκδρομες (μεταξυ αυτων συμπεριλαμβανονται και τα χιονοδρομικα του Παρνασσου και των Καλαβρυτων) και μπορω να πω οτι καποιες στιγμες και υπο προυποθεσεις.... το xi υπερτερει.
Προσωπικα δεν θα το αγοραζα, γιατι αφενος δεν προκειται να κανω χρηση του xi......και αφετερου θεωρω οτι το rwd e60 ειναι πιο διασκεδαστικο οδηγηκα.
Στην δικη σου περιπτωση ομως δεν ενδιαφερει τι θα εκανα εγω....., οποτε με ενημερωνεις μια μερα πριν για να το εχω στο παρκινγκ, κατεβαινεις Πατρα και παμε για καφεδακι στα Καλαβρυτα με οδηγο εσενα....και αναλογως πραττεις......![]()
Πάντα μπρουκλης ο Πατρινός με τα αυτοκίνητα των αλλων...![]()
alexm (31-12-12), aristent (31-12-12), bill_m3 (31-12-12), hades7 (31-12-12), Konstantinos E60 (31-12-12), Leonidas_E39 (31-12-12), Stathis (31-12-12)
Ρε Αλεξ, σκεφτομαι να παρω ένα Μ5 αλλα δεν εχω εμπειρια πως πανε.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
alexm (31-12-12)
Μας εκπλησεις ευχαριστα Πατρινε!!!!
....εχεις γνωσεις σε BMW και ειδικα σε Ε60!!!.....,εχεις τσεκαρει οχημα προς αγορα(Χριστινας απο εμπορο Αθηνα που δεν περασε τα τεστ...) και τωρα κανονιζεις και τεστ ντραϊβ με οχημα φιλου??? Μπραβο σου!!!
Στο μονο που θα διαφωνησω, ειναι οτι ο Γιαννης θα εχει παραλληλα την Ζ4, οποτε το Fun to drive θα το 'χει οποτε θελει,ειδικα οταν θα κανει διαδρομες με λιγοτερους επιβατες.....μην κοιτας εσενα που σε ανεχονται οι κορες σου οταν κανεις παντιες!!!!...καλα για την Γεωργια δεν το συζητω....αμα παει συνοδηγος σε ραλυ μπορει και να δινει οδηγιες!!!!
Γιαννη,οπως βλεπεις ειναι μεγαλη ευκαιρια να το δοκιμασεις, περα απο μια απλη βολτα που θα σου εδιναν το οχημα και απο την VT Motors.
...θα μου πεις οτι μπορει να ειναι σε αλλη κατασταση το ενα σε αλλη το αλλο....αλλα απ' οσο καταλαβα,μαλλον θα θελει να σου δειξει ο Πατρινος, οτι η 4κινηση εχει χρηση στην Ελλαδα σε μικρο ποσοστο,αφου ακομη και τα χιονοδρομικα εχουν για μικρο χρονικο διαστημα χιονι.....
.... και ισως μια απλη 530 να εκανε την δουλεια που θελεις.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 31-12-12 στις 06:31