Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Ρε Αλεξ, σκεφτομαι να παρω ένα Μ5 αλλα δεν εχω εμπειρια πως πανε. Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Σε παραδεχομαι......!!!!!!
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Ρε Αλεξ, σκεφτομαι να παρω ένα Μ5 αλλα δεν εχω εμπειρια πως πανε. Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Kατσε,μισο λεπτο να μιλησουμε με Ντιμπλου και επανερχομαστε!!! ΥΣ...ενα Μ5?.......επρεπε να πεις και αλλα.....να ειναι φουλ Σνιτσερ,ζαντες 20αρες,eisenmann race exhaust κλπ.......
alexm (31-12-12)
Αρχικό μήνυμα απο aristent Kατσε,μισο λεπτο να μιλησουμε με Ντιμπλου και επανερχομαστε!!! Τον Ντιμπλού τον βλέπω πολύ συχνά, δεν με παίρνει να του το ξεκwλιάσω Αρχικό μήνυμα απο aristent ΥΣ...ενα Μ5?.......επρεπε να πεις και αλλα.....να ειναι φουλ Σνιτσερ,ζαντες 20αρες,eisenmann race exhaust κλπ....... Ρε δεν πα νάχει και DVD και VGA, αμα μου το δώσει το ξεπάτωμα ίδιο θάναι. (πλάκα κάνω, είναι γνωστό οτι σέβομαι τις περιουσίες των άλλων)
alexm (31-12-12), aristent (31-12-12), Eleni (31-12-12)
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Τον Ντιμπλού τον βλέπω πολύ συχνά, δεν με παίρνει να του το ξεκwλιάσω Ρε δεν πα νάχει και DVD και VGA, αμα μου το δώσει το ξεπάτωμα ίδιο θάναι. (πλάκα κάνω, είναι γνωστό οτι σέβομαι τις περιουσίες των άλλων) Σταματη τι ξεκwλιασμα.... να του κανεις, μαλλον σαν ευκαιρια ακουγετε να δει λιγο χαρα στα σκελια του....., εαν περιμενε απο τον μ@λ@κ@ το εχει...
Αρχικό μήνυμα απο alexm Σταματη τι ξεκwλιασμα.... να του κανεις, μαλλον σαν ευκαιρια ακουγετε να δει λιγο χαρα στα σκελια του....., εαν περιμενε απο τον μ@λ@κ@ που το εχει... προσφερομαι και εγω αμα θες να το σκισω!!!
alexm (31-12-12), S8N (31-12-12)
Αρχικό μήνυμα απο aristent προσφερομαι και εγω αμα θες να το σκισω!!! Εσυ δικαιουσαι δια να ομιλεις ......, σου ελεγα να του τα χωσεις σε ευθεια δυο χιλιομετρων......, παρτο εσυ καλυτερα ΦΟΒΑΜΑΙ!!! μα που ζεις χρυσε μου...., πηρες δυο προφυλακτηρες και δυο καθρεπτες και νομιζεις πως κατι εκανες.....
aristent (31-12-12), Leonidas_E39 (31-12-12), S8N (31-12-12)
Το 530 εχει 2 ατυχήματα και το 525 εχει 1... Στο 530 η πρώτη ζημιά ειναι 1000ε και εκκρεμεί και η δεύτερη δεν ξέρουμε ποσό γιατι δεν είναι υπαίτιος ο οδηγός.... Το 525 εχει μια ζημιά (ειναι σε ονομα εταιριας)....600ε , η οποία και αυτή εκκρεμεί
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
aristent (31-12-12), Bitz (31-12-12), Panos 316T (31-12-12)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Το 530 εχει 2 ατυχήματα και το 525 εχει 1... Στο 530 η πρώτη ζημιά ειναι 1000ε και εκκρεμεί και η δεύτερη δεν ξέρουμε ποσό γιατι δεν είναι υπαίτιος ο οδηγός.... Το 525 εχει μια ζημιά (ειναι σε ονομα εταιριας)....600ε , η οποία και αυτή εκκρεμεί Σοβαρές ζημιές Γιάννη ή απλά χτύπημα?
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ