Πάντως παιδιά μου κάνει εντύπωση κάτι.
Από τη μία οι μισοί λένε δεν αξίζει, είναι κακό αυτοκίνητο, πάρε Χ3 ή Χ5 (για το Χ3 δεν θέλω να πω την προσωπική άποψή μου).
Οι άλλοι μισοί λένε να μην πάρει τρίλιτρο να πάρει κάτι μικρότερο μην χάσει χρήμματα.
Εντύπωση μου προκαλεί όταν είχε ανοίξει θρεντ για το πόρσε, όλοι του λέγανε "πάρε το εργαλείο", "μαμάει κάνει ράνει".
Επίσης, είμαι σίγουρος άν είχε ανοίξει θρεντ για να αγοράσει Μ5 ή να αγοράσει Μ3 ή 1 Μ όλοι θα του λέγανε "πάρε το εργαλείο", "τρελό οικογενειακό".
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο όπως πάντα μου έλεγε ο πατέρας μου !
Θέλει να πάρει ο άνθρωπος ένα αυτοκίνητο όμορφο, άνετο, με εξοπλισμό και με καλές επιδόσεις.
Τέλειο για οικογένεια είναι, απίστευτη παθητική ασφάλεια, εξαιρετική ενεργητική ασφάλεια συν του ότι είναι τετρακίνητο.
Τι πιο φυσιολογικό να θέλει ο άνθρωπος για να βάλει την οικογένεια μέσα ?
Πίσω στο θέμα Γιάννη.
Το 525 που έβαλες είναι με το τρίλιτρο κινητήρα ?
Άν είναι με πιο καλό εξοπλισμό και χαμηλότερη τιμή, πάρε το και μπορείς να βάλεις το πρόγραμμα από το τρίλιτρο και να έχεις τα ίδια άλογα.
Νομίζω ότι η κατάσταση είναι ίδια με τα 325/330 και 125/130 όπου κάθε μηχανικό μέρος είναι ολόϊδιο πλην του προγράμματος.
Νομίζω ότι το Αλωνησιώτης θα μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις πρόγραμμα του τρίλιτρου.

Απάντηση με παράθεση