-
Λοιπον.
Ξαναδιβαζοντας το θρεντ, βλεπω οτι εκανα ενα λαθος.
Εφερα τον Γιαννη στη θεση μου και οχι τον εαυτο μου στη θεση του Γιαννη.
Ο καθε ενας τα χωνει εκει που του κανει κεφι.
Για μερικους δεν εχει καμμια λογικη να παρεις ενα ρολοϊ πανω απο 300 ευρω και για καποιους αλλους δεν εχει καμμια λογικη να παρεις παπουτσια που κανουν 700.
Οποτε, εγω ακολουθησα τη δικη μου λογικη αυτη τη στιγμη, οπου το μονο που θα ηθελα ειναι να κανω downsizing στο δικο μου γκαραζ.
Το αυτοκινητο οπως τα παπουτσια, τα κουστουμια, ακομα και το φαγητο ειναι θεμα προσωπικης επιλογης.
Θελει τριλιτρο διτονο. Τελος.
Αφηνουμε στην ακρη το τι θελουμε εμεις και συνεχιζουμε την κουβεντα για την επιλογη του και οχι για τη δικη μας.
Δυο πραγματα δεν μου αρεσουν στην αγγελια.
Το ενα ειναι ο εμπορος. Δυο φορες, ενδεχομενως εν αγνοια του, μου εχει δωσει λαθος πληροφοριες.
Μια σχετικα με ατρακαριστο που προεκυψε τρακαρισμενο (απο ελεγχο σε ασφαλιστικες). Ισως να ειχε γινει καλη δουλεια και να μην το προσεξε ομως, οποτε και τι εγινε στην τελικη.
Τη δευτερη σχετικα με τα χιλιομετρα ενος αλλου, οπου απο διαβολικη πηγαιναμε στο ιδιο συνεργειο και ειχα δει με τα ματια μου, 35.000 παραπανω απο την αγγελια.
Αλλα και παλι, μπορει να ειχαν κατεβει πριν μπει στο μαγαζι για πουλημα.
Ξεκαθαρα δεν κατηγορω τον εμπορο και θα παρακαλουσα να μην γινει καμμια παρανοηση σε αυτο.
Με προσοχη, μετα απο ενδελεχη ελεγχο, το τριανταρι ισως ειναι το αυτοκινητο που θα δουμε τον Γιαννη να οδηγαει και κατοπιν να φορτωνει αξεσουαρ μεσα στο 13.
Απο οσα ειδα στις αγγελιες δειχνει το καλυτερο.
Μαλλον, δεν βρηκα κανενα καλυτερο ειναι το σωστο.
Οποτε, περι ορεξεως...
-
The Following 8 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:
aristent (30-12-12), bill_m3 (30-12-12), deepBLUE (30-12-12), Eleni (31-12-12), nikos1400 (30-12-12), Nino (30-12-12), Panos 316T (30-12-12), PANOS-E60 (30-12-12)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP