Βέβαια αν καταλήξεις σε κατι τέτοιο 4χ4 δλδ τότε ισως θα έπρεπε να σκεφτείς και τη λύση ενός τζιπ πχ Χ5,3 η κάποιας άλλης εταιρίας
Βέβαια αν καταλήξεις σε κατι τέτοιο 4χ4 δλδ τότε ισως θα έπρεπε να σκεφτείς και τη λύση ενός τζιπ πχ Χ5,3 η κάποιας άλλης εταιρίας
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
To κακο που συμβανει αυτη τη στιγμη στα αυτοκινητα
ειναι αυτο που συμβαινει τοσα χρονια στην ελλαδα.
Αναξιοκρατια!!!!
Δεν λεω φοβερο κομματι το 530 που ψηνεις(αν και θα θελα κανα Μ προφυλακτηρακι να δειξει λιγο....)αλλα αν το δεις το θεμα καθαρα εμπορικα
ειναι ακυρη αγορα.
Για BMW με αυτα τα δεδομενα που εχεις,3λιτρο 4κινηση,ΟΧΙ sw,πας για σειρα Χ.
Αν ειναι να παρεις κατι εκτος πενβε θα κοιτουσα σε Βολβο![]()
S8N (30-12-12)
Ok, το πήρα στραβά.....
Εγω τώρα απο αυτη την παράγραφο καταλαβαινω οτι ειναι σαν να μου λες ,,,,,''ξανα ανοίγεις σχεδόν ιδιο θέμα που εχεις ανοίξει ξανά''.....αν εννοεις κατι αλλο αγνόησε τα παρακάτω σαν μη γραφόμενα.......αν οχι.....διάβασε
Ρε Βαγγέλη.....υπάρχει κανόνας η οριο στο θέμα της συζήτησης για το τι αμάξι θελει να πάρει κάποιος?....ειδικά για bmw σε bmw forum?.......(αν και δεν θυμάμαι να εχω ξανα ανοίξει θεμα με 5αρα)..........ενας απο τους λόγους που υπάρχει αυτο το φόρουμ ειναι.......φιλοι μας και άνθρωποι που εμπιστευόμαστε στα θέματα αυτοκινήτου, να μας πουν την γνώμη τους για κατι που μας αρέσει πολυ......αν το εχω ξανα κανει παλιότερα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....θαλω να το ξανασυζητησω......και αμα μετα απο 6 μηνες δεν εχω αλλαξει αμαξι θα το ξανασυζητησω.......αν νομίζετε οτι ειναι ιδιο θεμα με κάποιο άλλο , συγχωνευτε το......το θέμα του ποτε οι καιροι ηταν καλύτεροι και ποτε χειρότεροι.......για άλλους ηταν τοτε καλοί και για άλλους τώρα....
Εννοείτε οτι δεν εχω κατι μαζι σου...θεωρώ τον γραπτό λόγο μεγάλη μ@λακια για να λυθεί ενα ζήτημα,,,,,,
Ξανα στο θέμα μας λοιπόν και σορι για το off topic.......
Σήμερα που ειναι ανοικτά τα μαγαζα....αμα ειναι ανοικτά και ο VT ης motor , θα παω με την γυναίκα μου να το δει και να μπει μεσα......
Εμενα μ αρενει, αμα της αρένει ....οκ....αν οχι....ξανα μανα θα κάνουμε έρευνα![]()
320d (31-12-12), alexk (30-12-12), Bitz (30-12-12), deepBLUE (30-12-12), Leonidas_E39 (30-12-12)
εγώ πάντως γιάννη αν ήταν αμάξι για την γυναίκα μου, δεν θα έπαιρνα ένα τρίλιτρο...θα προτιμούσα ένα δίλιτρο και ας σέρνεται που λέει και ο λόγος. απλά την άνεση της να'χει, τα γκάζια και τα 270 άλογα και οι 200άρες+ δεν είναι καν κρητήριο για μια τέτοια αγορά.
να μη σου πώ ότι αν έβγαινε και 18άρι εκείνο θα έπαιρνα. ακόμα και αν δεν υπάρχουν τεκμηριακά - οικονομικά θέματα, ψιλοκουλή αγορά την βλέπω.
τετρακίνητο πάλι γιατί? εφόσων μιλάμε για πεμβε...ένα σετ χιονολάστιχα, καβάτζα και ένα σετ αλυσίδες πίσω για τα δύσκολα, και πας όπου θέλεις.
για μεταπωλητική αξία, ειδικά τώρα που το 60άρι είναι προηγούμενο σκάφος άστο...όταν θα πείς να το αλλάξεις, θα είναι σαν να το πετάς ή να το χαρίζεις.
περί χιλιομέτων κτλ κτλ, η γνώμη μου είναι ότι είσαι υπερβολικός με το θέμα και αν και αν τα 70κ είναι πραγματικά, είναι μια χαρά.
το 20άρικο είναι καλή τιμή για ένα τέτοιο αμάξι, για την ελλάδα και την κατάσταση όμως, σίγουρα πάρχουν και καλύτερες προσφορές...
sympether with chiefτης
και αυτο δειχνει πολυ καλο......... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1905776/
Αμα το ξερει κανεις απο Θεσσαλονικη ας μας πει,....
Δεν ειναι η πρώτη φορα που παίρνεις κατι ατραβά και μάλλον ενω ζητάς γνώμες δεν είσαι έτοιμος να τις ακούσεις .
Αν ήθελα να σου πω μη ξανανοιξεις το θέμα η οτι αλλο θα στο έλεγα ευθέως,άρα κανεις λάθος.
Ομως καλο θα ειναι να το συζητήσουμε με τη πρώτη ευκαιρία απο κοντα γιατι κάπου έχεις μπερδευτει
Το οτι έγραψα, δεν εχει να κανει με κανόνες όρια κλπ ,τέτοια μαθήματα τα ξερω καλα καλε μου παρεξηγημένε φίλε .
Οσο για το λόγο ύπαρξης του φόρουμ αν και δεν είμαι μάχημος σαν εσένα ,τον γνωρίζω και αυτόν και καταβάλω προσπάθειες να το παρακολουθήσω .
Μπορείς να ανοίξεις όσα θέματα θες αλλιμονο .
Το θέμα που εχουμε ξανακάνει συζήτηση εχει γίνει μεταξύ 2-3 ανθρώπων και με συγκεκριμένα αυτοκίνητα με φωτο που αφορουσε Μ5 Ε60 που ησουν ψημενος και έτοιμος για την αγορά , αυτο εννοούσα.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
hades7 (30-12-12)
Σορυ που κανω ξανα quote αυτο το μακρυναρι ποστ,αλλα θελω να ξαναδουμε αυτη την υπεροχη 5αρα!!!
Απαντηση δικη μου προς τις ερωτησεις του Γιαννη:
Α.Καλο γιατι:
.... ειναι ενα 5αστερο ασφαλεστατο οικογενειακο με ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ αυτοκινητο!!!
...ειναι με το σωστοτερο μοτερ για την Ε60,αυτο που θα επρεπε να ειναι η βασικη εκδοση για ενα οχημα 1,7τοννων!!!
....ειναι φουλ-φουλ εξοπλισμενο και μαλιστα ειναι το facelift!!!
....ειναι μια εκδοση που με την 4κινηση δεν θα κολλησεις στην ακρη του παρκιγκ στο χιονοδρομικο.....εννοητε οτι δεν θα πας να κανεις το εκχιονιστικο σε απατητες διαδρομες.....κουρσα εχεις και οχι Λαντ ροβερ,για την αποσταση απο το εδαφος το γραφω,οχι για την δυνατοτητα 4κινησης....
....δεν θα χρειαστει να μαθουμε για αλλες μαρκες επισκευες,αξεσουαρ,λυσεις σε προβληματα!!!...εχουμε εγκυκλοπαιδικες γνωσεις και διδακτορες επικουρους καθηγητες πανω στο θεμα!!!
.....και αλλα πολλα,αλλα δεν εχω χρονο τωρα να τα αναλυσω....
Β.Κακο γιατι:
....δυσκολη μεταπωληση,θα χασεις χρηματα....
...τεκμηριο...
....ασφαλιστρα...
Αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 30-12-12 στις 09:22
με εμάς τους βλαμμένους που αλλάζουμε αυτοκίνητα σα πουκάμισα, και ονειρευόμαστε να αλλάζουμε ακόμα πιο γρήγορα, δε νομίζω ότι τελειώνει ποτέ η συζήτηση και η ανζήτηση για νέο αυτοκίνητο.
keep walking Johny
Δε μας είπες (ή μας είπες ;;;;γιατί χρήση το θέλεις ;;;
όλα τα αυτοκίνητα αποτελούν κάποιο συμβιβασμό.... εσύ τι προσπαθείς να συνδιάσεις και να συμβιβάσεις ;;
deepBLUE (30-12-12)
γιάνκο...για το δεύτερο, αν όχι αυτή την παρασκευή, την επόμενη θα περάσω να το δώ...έτσι μάλιστα. όχι σαν το άλλο εκεί που ήταν...
sympether with chiefτης