Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 135

Θέμα: Καθίσματα Bucket E46-OEM-Performance-Aftermarket

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραίο το θέμα Ζαχαρία..

και εγώ στην αρχή όταν είχα πάρει το Μ3 είχα πάρει ένα σετ καινούργια Recaro Pole Position αλλα τελικά τα πούλησα όπως ήταν καινούργια..

Ο ένας λόγος ήταν οτι τελικά τα καθίσματα αυτά είναι περισσότερο για χρήση πίστας και οχι καθημερινή..Σε καθημερινή χρήση σε κουράζουν απίστευτα όπως και τον συνοδηγό σου..

Και ένας 2ος λόγος ήταν να μην χαλάσω το σύνολο του σαλονιού που είναι cinnamon..

Βέβαια είδα και μια λύση όπως η παρακάτω και μου άρεσε αρκετά!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

BILL007 (31-12-12), Christos 330 (29-12-12), soc12r (30-12-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο το θέμα Ζαχαρία..

και εγώ στην αρχή όταν είχα πάρει το Μ3 είχα πάρει ένα σετ καινούργια Recaro Pole Position αλλα τελικά τα πούλησα όπως ήταν καινούργια..

Ο ένας λόγος ήταν οτι τελικά τα καθίσματα αυτά είναι περισσότερο για χρήση πίστας και οχι καθημερινή..Σε καθημερινή χρήση σε κουράζουν απίστευτα όπως και τον συνοδηγό σου..

Και ένας 2ος λόγος ήταν να μην χαλάσω το σύνολο του σαλονιού που είναι cinnamon..

Στελακι.. πολυ ωραιο φαινεται..
    Το θεμα ειναι να ειναι ανακλινομενα, διοτι απο τη στιγμη που δεν ειναι για πιστα το αμαξι, αμα θελεις να βαλεις ενα ατομο πισω και ΔΕΝ ειναι ανακλινομενα, πως θα μπει..??

Recaro speed πιστευω ειναι η καλυτερη λυση..

https://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=408572

Πιστευω οτι ειναι πιο ελαφρυα απο τα ΟΕΜ, πιστευω οτι θα ειναι και καπως ανετα και φυσικα.. "σχετικα προσιτα" κανα 500αρικο το τεμαχιο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο το θέμα Ζαχαρία..

γνωριζει κανεις τουλαχιστον αν τα Recaro Sportster CS ειναι πιο ανετα απο τα Recaro Pole Position??? γιατι απο οτι λεει ο Στελιος τα Pole position δεν ειναι καθολου ανετα!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP