Ωχ τι μου θυμησες---Αγγλια... Οσο ειχα αγορασει το αυτοκινητο, το ιδιο ποσο κοστισε η ασφαλεια για 1 ετος (απλη...)
ναι
οχι
Ωχ τι μου θυμησες---Αγγλια... Οσο ειχα αγορασει το αυτοκινητο, το ιδιο ποσο κοστισε η ασφαλεια για 1 ετος (απλη...)
Έτσι ακριβώς
Οι ασφάλειες εδω είναι πολυ χαμηλές σε σχέση με έξω
Χωρίς να ξεχναω ότι εδω είναι φυσικά και μπο@ρδελα οι ε.ο. και γενικώς το οδικό δίκτυο.
Θυμάμαι Αγγλία το 1993 είχε τέλεια άσφαλτο ακόμα και στο δρομάκι του πιο μικρού χωριού.
Και μιλάμε για άσφαλτο που πήγαινες με 250 και φρεναριζες σαν σε στεγνό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη STREETRACING : 29-12-12 στις 11:18
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
όντως έτσι είναι Αγγλία.. είχα πάρει ένα 306XSi 2λιτρο, 24 ετών και Λονδίνο...αουτς!
Καλά για SS μοτοσυκλέτα άστο... απλά άστο..
Όσο για τους δρόμους, οι ίδιοι θεωρούσαν πως έχουν το χειρότερο δίκτυο στην Ευρώπη!! χχαχαχαχαχαχαχαχ...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
και γω έναν μισθό έδωσα ..
Κάνα 2 μηνο μετά το 2013 έπρεπε να πάρω το αμάξι
μήπως και τα πληρώναν αυτοί![]()
S8N (30-12-12)
Τελικά πρόλαβα και πούλησα το 46άρι μου πριν πληρώσω και δεύτερα τέλη κυκλοφορίας για Μ3...!!! Άρα κοστολόγιο πριν μπει το 13.... 1100¤ τέλη και 2880¤ για ασφάλεια...!! Όταν βλέπω τι πλήρωσα για το smartάκι.... απλά γελάω!!! (120¤...)!!!
Άντε καλά να μας.... μπει!!!!!
BILL007 (30-12-12), Eleni (31-12-12), Kostas_1 (30-12-12), Panos 316T (03-01-13), S8N (30-12-12)
https://www.autoblog.gr/2013/01/02/d...-stis-efories/
Παιδιά έχω καταθέσει πινακίδες από τον Ιανουάριο του '12. Επειδή έχω μπερδευτεί για να μην πληρώσω τέλη 3 χρόνων πρέπει να πάρω τα τέλη του '13 κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο ή μπορώ να πάω το Δεκέμβρη και να πάρω τις πινακίδες με τα τέλη του '14; Ευχαριστώ προκαταβολικά!Επίσης η εφορία είναι υποχρεωμένη να εισπράττει από τον κάτοχο του αυτοκίνητου, όλα τα τέλη κυκλοφορίας που δεν έχουν πληρωθεί, μετά την 24μηνη κατάθεση των πινακίδων. Έτσι, αν κατατεθούν πινακίδες και μετά από πενταετία γίνει άρση, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα καταβάλει τέλη κυκλοφορίας τριών ετών χωρίς κανένα πρόστιμο.
jkourkoulis (02-01-13), Kostas_1 (02-01-13)
Την αναστολή καταστροφής των πινακίδων κυκλοφορίας των Ι.Χ. οχημάτων που τίθενται σε προσωρινή ακινησία και παραμένουν στις εφορίες πέραν του δωδεκαμήνου προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη.Θα παραμένουν στις εφορίεςΣύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όταν η ακινησία του οχήματος είναι προσωρινή μπορεί να διαρκεί για μόνο 12 μήνες, αν και παρέχεται περίοδος χάριτος για άλλους 12 μήνες).
Από εκεί και πέρα η εφορία είναι υποχρεωμένη να καταστρέφει τις πινακίδες και να δίνει στον κάτοχο του αυτοκινήτου έγγραφο με το θα προμηθεύεται τις νέες πινακίδες από το υπουργείο Μεταφορών.
Επίσης η εφορία είναι υποχρεωμένη να εισπράττει από τον κάτοχο του αυτοκίνητου, όλα τα τέλη κυκλοφορίας που δεν έχουν πληρωθεί, μετά την 24μηνη κατάθεση των πινακίδων. Έτσι, αν κατατεθούν πινακίδες και μετά από πενταετία γίνει άρση, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα καταβάλει τέλη κυκλοφορίας τριών ετών χωρίς κανένα πρόστιμο.![]()
https://www.newsbeast.gr/greece/arth...rini-akinisia/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 02-01-13 στις 18:38
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
χοντρες μαλακιες λεει αυτο το σαϊτ.
bill_m3 (02-01-13), Bitz (03-01-13), kostas 325 (02-01-13), Kostas_1 (02-01-13), Z4 DCT (02-01-13)