_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Και συνεχιζει το συγκεκριμενο αμαξι να με κανει να το θελω σαν τρελος!!!Αλλα δυστυχως δεν εχω τα λεφτα!! χαχαχα https://www.toyota.gr/about/news_and...-trd-2012.tmex
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (28-12-12), steliose36 (28-12-12)
Προβλεπω το αμαξι αυτο να γραωει ιστορια.
Πολλα μπραβο στην toyota που μας θυμιζει τι παει να πει καθαροαιμη σπορ κατασκευη, χωρις να απαιτει ενα καρο χρηματα για την αγορα του.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Akis 330Ci (30-12-12), Nino (30-12-12), Ptboul (28-12-12), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (28-12-12)
Μεγάλη απογοήτευση που είναι ατμόσφαιρα![]()
ε μη ξηγιέσαι τώρα ρεσυ μίχο να πούμε...![]()
sympether with chiefτης
Προσωπικά μου άρεσε το όλο σκηνικό, ακόμα και το τιμόνι αν παρατηρήσεις είναι λεπτό σαν το μανήσιο momo του εβο, αγωνιστική ταυτότητα δηλαδη. Επίσης οι boxer της subaru έχουν αποδείξει την αξία τους, γιατί λοιπόν να μη τοποθετηθεί ένα τουρμπάκι ώστε να ανεβάζει άλογα για πλάκα και να έχει ένα διαφορετικό φάσμα ροπής (αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλύτεροι από τον 4g63, μην ξεχνιόμαστε). Σίγουρα αν δεν το οδηγήσεις δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη αλλά κουβέντα να γίνετε!!
Πάντος το μάρκετινγκ το κατάφεραν, γίνετε χαμός από άφτερμάρκετ ανταλλακτικά.
Thomelef (28-12-12)
συμφωνώ.
sympether with chiefτης
Παντως καπου το διαβασα(προσπαθω τωρα αλλα δεν το βρισκω)οτι θα βγαλουν αλλες 2 εκδοσεις μια πιο αδυναμια και μια πιο δυνατη απο αυτη με τα 200 αλογα με το αναλογο βεβαια κοστολογιο. . .Ελπιζω να ειναι αληθεια το αρθρο γιατι φανταζομαι οτι αν β γαλουν γρηγοροτερη εκδοση λογικα θα ειναι και τουρμο
Πολύ σωστά.
Στα σκαριά βρίσκεται ήδη υπερτροφοδοτούμενη έκδοση με 300 άλογα για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω.
Πάντως, κατα τη γνώμη μου 200 ατμοσφαιρικά άλογα από αμάξι 1200 κιλών είναι υπερ αρκετά για κάποιον που δεν τον νοιάζουν οι κόντρες, οι πίστες κλπ, παρα μόνο το fun to drive.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Bitz (15-01-13)