δεν προσφερει τιπτ....το μονο που πληρωνεις 15ε....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=336
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
τωρα ναι ειναι αργα...και γω ειχα βαλει και το εβγαλα....ετσι και αλλιως οπως διαβασες ο αερας ηδη αποτελειται απο 75% αζωτο οποτε κλαιν μαιν...σιγα μην τρεχω στον λαστιχα καθε φορα που θελω να συμπληρωσω αζωτο και αμα εχει δουλεια να πρεπει να περιμενω κιολας....αυτα δεν γουσταρω...αερα στο βενζιναδικο οταν παω για βενζινη και τελος...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
πηγα και πηρα σημερα την γιαγιουλα απο τον μαστορα που καναμε την ηλιοροφη!!! δουλευει αψογα πανω κατω και μπροστα και πισω(ακουστηκε προστυχο ε ??). αλλαξε κατι πλαστικα απο μεσα ειπε και κατι ακομα πραγματακια που δεν θυμαμαι πως τα ειπε ακριβως, παντως ειναι ανταλλακτικα και οχι μοτερ η ντιζες. και τελος την ρυθμισε και μου παρεδωσε το αμαξι !! αντε σιγα σιγα να τελειωνε αυτο το συμμαζεμα για να το χαρω σωστα το αμαξι !! και μετα τις γιορτες μενει να παω στον βαφεα για τα τελευταια μαζεματα.
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Kostas_1 (29-12-12), leo328 (28-12-12), nikos valvetronic (29-12-12), Panos 316T (28-12-12)
ναι ναι, ειμαι τερμα ψειρας δυστηχως, εχω το μικροβιο. και επειδη ειναι το αμαξι που παντα γουσταρα και τελικα το απεκτησα θελω να το φερω σε πολυ καλο επιπεδο που να τελειωσει(τελειωσε για να ειμαι ειλικρινης) με τα βασικα που εχω αναφερει και μετα να μεινουν μονο τα ευκολα. καθισματα-τεπετσαριες-λαστιχακια στις πορτες και αλλα τετοια που ειναι βαλε βγαλε.. απο τιμη φιλε μου το πηρα αρκετα χαμηλα πιστευω σε σχεση με αλλα που ειδα απο κοντα που τα ζητουσαν 4000-4500-5000Ε και θελανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000-1500Ε ευνοικα για να ερθουν στα μετρα μου... ετσι εγω με την διαφορα απο τα 4000 σουλουπωνω την γριουλα και της κανω ενεσεις μποτοξ για να γινει μιλφαρα!!!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Φιλε μου τα τελευταια 5 χρονια που το εχω στο αμαξι μου και το τοποθετω
στους πελατες μου (δωρεαν) εχουν δει σημαντικες αλλαγες !!!
Σε αρκετα bmw σε σειρες με μεγαλες διαστασεις βλεπε Χ5-6 Μ3 κτλ !!!
Μην εισαι τοσο αρνητικος σε κατι που προσφερει σταθερη πιεση του
αερα σε μεγαλο χρονικο διαστημα και την οικονομια στο καυσιμο. . .
Πιστεψε με αξιζει !!!
e36 till death!