Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εξάμηνο ε ?
    ε ναι!! Πανο αλλαξα εταιρεια, πριν ηταν 427 καναμε και μια αναπροσαρμογη στην εκτιμηση κλοπης και ετσι επεσε στα 310, μεγαλη διαφορα!!

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Z4 DCT (27-12-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ με το Στάθη και τον Αρη, είναι σαφές το επιχείρημα, η χρήση επισύρει φόρο (τελή κυκλοφορίας) και όχι η κατοχή, η οποία ήδη υπερφορολογήθηκε.

Επειδή όμως στην ελληνική πραγματικότητα, τα πάντα πρέπει να τα βλέπουμε με ρεαλισμό, καταλαβαίνουμε όλοι πως το μέτρο είναι απλά εισπρακτικό και έχει φτιαχτεί στο γόνατο, με βάση, πιθανότατα, κάποιον πίνακα κατανομής κυβικών εκατοστών στο σύνολο των οχημάτων ... του 2008 ή και παλιότερο.

θα ημουν ικανοποιημένος, πολύ προτού φτάσουμε σε εφαρμογή μιάς ιδέας σαν του Αρη (που δεν είναι καινούργια) να γινόταν πρώτα ενας εξορθολογισμός των σημερινών κλιμάκων με τα κ.ε. Πόσο πιό πολύ ρυπαίνει / φθείρει δρόμο / κοστίζει σε συντήρηση ένα 2λιτρο από ένα 1800 κ.ε. ? Γιατί διπλά τέλη ρε παιδιά το audi A6 του 1999 από το Ε46 του 1999 επίσης ? Ποιός κόπανος το σκέφτηκε αυτό ? Πόσο άσχετος με το αυτοκίνητο πρέπει να είσαι γιά να βάζεις μισά τέλη στην Ε200 compressor από το 520 Ε39 ?

Ωραία, παίζονταν συμφέροντα εισαγωγέων εκείνη την εποχή, το ξέρουμε όλοι. Δεν υπάρχει ένας άντρας σε τούτη τη μαύρη περίοδο που ζούμε να το ξαναδεί αυτό το αίσχος ? Για ένα μπάλωμα μιλάω, δεν μιλάω γιά επανάσταση. Αντί κυβικά, ιπποδύναμη. Και αυστηρόυς ελεγχους στα ΚΤΕΟ

τοσο απλό που μπορει να γίνει ΧΤΕΣ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 27-12-12 στις 21:27

4. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (27-12-12), aristent (27-12-12), Nino (27-12-12), S8N (27-12-12), Stathis (27-12-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...θα ημουν ικανοποιημένος, πολύ προτού φτάσουμε σε εφαρμογή μιάς ιδέας σαν του Αρη (που δεν είναι καινούργια)...
    Δεν ειναι δική μου ιδέα, Πάνο. Είχε ακουστεί πριν δυο χρόνια, αν θυμάμαι καλά την είχε ρίξει ο Στάθης. Αρχικά είχα εναντιωθεί αλλά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν τότε (μλκιες ως συνήθως). Μετα που το επεξεργάστηκα, διαπίστωσα πόσο δίκαιη κι έξυπνη είναι. Δυστυχώς μοιάζει ανεφάρμοστη στην Ελλάδα, αφού το πολιτικό κόστος θα είναι μάλλον τεράστιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 27-12-12 στις 20:45

6. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Stathis (27-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι δική μου ιδέα, Πάνο. Είχε ακουστεί πριν δυο χρόνια, αν θυμάμαι καλά την είχε ρίξει ο Στάθης. Αρχικά είχα εναντιωθεί αλλά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν τότε (μλκιες μαλλον). Μετα που το επεξεργάστηκα, διαπίστωσα πόσο δίκαιη κι έξυπνη είναι.
    Ευγε νεε μου.
    Του χρονου με ολροντ σε βλεπω

435000 πινακιδες κατατεθηκαν φετος.
    60.000 παραπανω απο περισυ.

Δηλαδη σταθμεσαμε 1.000.000 οχηματα σε δυο χρονια?

Τριπλα τα βλεπω τα τελη του χρονου

8. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-12-12), S8N (27-12-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν ειναι δική μου ιδέα, Πάνο. Είχε ακουστεί πριν δυο χρόνια, αν θυμάμαι καλά την είχε ρίξει ο Στάθης. Αρχικά είχα εναντιωθεί αλλά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν τότε (μλκιες ως συνήθως). Μετα που το επεξεργάστηκα, διαπίστωσα πόσο δίκαιη κι έξυπνη είναι. Δυστυχώς μοιάζει ανεφάρμοστη στην Ελλάδα, αφού το πολιτικό κόστος θα είναι μάλλον τεράστιο.
    δεν την ειχα προτεινει εγω αρη, υπηρχε μια φημη τοτε και εγω απλα συμφωνησα με τη λογικη της προτασης.
    η οποια δεν προχωρησε τελικα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα πρεπει να πέσει πάγος και εδω μέσα
    εχει γινει...

10. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (27-12-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτό λέω πιό πάνω, δεν ειναι καινούργια. Πάντως μ αρεσει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν την ειχα προτεινει εγω αρη, υπηρχε μια φημη τοτε και εγω απλα συμφωνησα με τη λογικη της προτασης.
    η οποια δεν προχωρησε τελικα.
    μου θυμίζει Καββαθά ... πριν πολλά χρόνια, οταν η βενζίνη ήταν χαμηλά.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP