του m3 evo τελειωνει σε 255 ο κωδικος πληροφοριακα.
Απλα δεν θα πεσει το υψος του λεβιε να ξερεις οπως του z3...
Γουστα ειναι... Εμενα στο ε36 επειδη ο λεβιες εχει υψος νταλικας...χαχαχαχα προτιμω z3....δεν πεταγεται σαν ...... λουτσα.χεχε...
του m3 evo τελειωνει σε 255 ο κωδικος πληροφοριακα.
Απλα δεν θα πεσει το υψος του λεβιε να ξερεις οπως του z3...
Γουστα ειναι... Εμενα στο ε36 επειδη ο λεβιες εχει υψος νταλικας...χαχαχαχα προτιμω z3....δεν πεταγεται σαν ...... λουτσα.χεχε...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
BILL007 (26-12-12)
μια χαρα.. θα παω αυριο να ρωτησω τιμες για ανταλλακτικα και περαστικα.. εκτος και εαν θα μπορεσω να το περασω στη σχολη για να μου βγει τζαμπα η εργασια !! παντως η τιμη ειναι αρκετα λογικη για την βπηθεια που προσφερει.
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Εγώ αυτό που έβαλα είναι από 330 diesel έχει και σχετικό νήμα που έχω γράψει . Το ανταλλακτικό είναι αγορασμένο από τον αβοκατο στη Θεσσαλονίκη ο οποίος πουλάει μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Θα βρω τον κωδικό και θα στον στείλω .
quattro ist fur sissies
https://www.realoem.com/bmw/showpart...82&hg=25&fg=05
αυτο μαλλον πηρες...το ιδιο πραμα...60ε περιπου οπως ολα τα αλλα...
μπορει αυτος να το χε στοκ και να το πουλαγε πιο φτηνα....ειναι αντιπροσωπεια αυτος η' ανεξαρτητος εμπορος που εχει στοκ?
παντως λεβιεδες με 30 και 40ε δεν υπαρχουν απο αντιπροσωπεια.....![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Ο άνθρωπος είναι ανεξάρτητος έμπορος . Όχι δεν ειναι στοκ , αυτό το εξάρτημα δεν έχει ζήτηση . Το παρήγγειλε από Γερμανία για μενα.
quattro ist fur sissies
BILL007 (30-12-12)
με 40ευροπουλα το σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω προχθες κιολας...
μπηκα το ειδα...εχει διαγραψει την αγγελια AC SCHNITZER SHORT SHIFT στα 90Ε...θα δοκιμασω απο το ζ3 σαν το δικο σου, αφου κανει δουλεια..
καλως...
Μολις τα παραγγειλεις πες μας ποσο βγηκε η τιμη και εντυπωσεις φυσικα...
e36 till death!
Εβαλα εγω απο ζ3 1,8-1,9 και ο επιλογεας ειναι σουπερ!! μικροτερες διαδρομες ,πολυ καλυτερο 'κουμπωμα". Με λιγα λογια το καλυτερο μπαξιμο που εχω κανει!
Ουτε σκαλωματα ουτε τπτ,
Εβαλα το 5, και το 7 το πλαστικο που παει στη "μπιλια" του επιλογεα, αλλαξτε το μιας και αυτο παιρνει τα "μποσικα".
Το 10 και το 11 δεν τα αλλαξα μιας και οι ασφαλειες και η ροδελα η παλια ηταν οκ.
https://www.realoem.com/bmw/showpart...13&hg=25&fg=05
Υ.Γ Ξεχασα να πω πως ο επιλογεας χαμηλωσε περιπου 1 ποντο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 08-02-13 στις 17:13
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
leo328 (08-02-13), Panos 316T (08-02-13)