Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Θελω κατι παραπανω..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ποσα αλογα θα μου δωσει ο κομπρεσορας??επισης αν βαλω κομπρεσορα χρειαζεται και κατι αλλο??να κανουμε κατι στο μοτερ ασπουμε?? Το αμαξι που λες φιλε 300 αλογα τι αλλο φοραει??

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw33 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποσα αλογα θα μου δωσει ο κομπρεσορας??επισης αν βαλω κομπρεσορα χρειαζεται και κατι αλλο??να κανουμε κατι στο μοτερ ασπουμε?? Το αμαξι που λες φιλε 300 αλογα τι αλλο φοραει??
    φίλε μου, ψάξε λίγο τα θέματα του φόρουμ, θα βρεις απαντήσεις σε όλα όσα ρωτάς, εχουν συζητηθεί αμέτρητες φορές. Το λέω γιά να μην περιμένεις πλήρεις απαντήσεις σε τούτο το νήμα μονο , υπάρχουν πολλά άλλα με ετοιμες απαντήσεις.

3. The Following 8 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (24-12-12), aristent (24-12-12), Bazil Van Sinner (24-12-12), deepBLUE (24-12-12), Kostas_1 (24-12-12), nikos1400 (24-12-12), Nino (24-12-12), Panos 316T (24-12-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

οικονομικα με περνει να το συντηρησω παιδια..αυτο για τον φιλο που ρωτησε τι δουλεια κανω..βεβαια δεν ξερω τι ζημιες μπορει να βγαλει οπως λετε το Μ και αν μπορω να τις πληρωσω..οταν λεω για συντηρηση ενοω τελη βενζινες σερβις..παντα υπαρχει κατι που θα βγει στην πορεια βεβαια...παμε προς τουρμπισμα μαλλον..γυρω στα 220 αλογα ειμαι καλα..πειτε μου σας παρακαλω τι θα χρειαστω..και αν ειναι ευκολη η διαδικασια.
    Νομιζω οτι ακομη εισαι αναποφασιστος.Ψαξτο λιγο το θεμα,μαθε 5 πραγματα βασικα,μην βιαστεις και σε κανουν μεροκαματο οι μηχανικοι.
    Τ'αμαξι του Βασιλη νομιζω ειναι 330 κομπρεσσορατο....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

επισης πειτε μου οι γνωστες ποια ειναι τα σημαντικα υπερ και τα σημαντικα κατα της ατμοσφαιρας vs τουρμπινας..
    τα υπερ κ τα κατα πρεπει να τα νιωσεις εσυ ο ιδιος.πρεπει να οδηγησεις ενα αμαξι 200 αλογα τουρμπο κ ενα αμαξι 200-230 αλογα ατμοσφαιρα.εκει θα καταλαβεις τι εστι σαλιγκαρι κ τι ατμοσφαιρα.ποτε δεν ημουνα φαν τον τουρμπο οπως κ παραμενω υποστηριχτεις ενος μοτερ Μ αλλα αν δεν μπορω να το εχω για διαφορους λογους θα προτιμουσα ενα μοτερακι της σειρας κ τουρμπατο το οποιο οταν θα βγαλει 230 αλογακια θα πηγαινει πολυ καλα.τον τελευταιο καιρο οδηγαω ενα saab 9.3t 2006 πρωτο σταδιο.195 αλογα.το αμαξι ειναι φανταστικο κ με εχει κανει να αναθεωρησω διαφορες αντιληψεις που ειχα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP