Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Θέμα: Υποχρεωτικά με αισθητήρα πίεσης ελαστικών όλα τα καινούργια αυτοκίνητα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα αυτο ειναι σημαντικο βημα για την αυτοκινηση?

Με κοροΐδευτε?
    Συμφωνώ απόλυτα !
    Πόσο απαραίτητο είναι, αν δεν έχεις λάστιχα ραν φλάτ και αν τα ελέγχεις καθα 15 ημέρες ;;

Στο δικό μου αυτοκίνητο, το απενεργοποίησα !

(Απορία : Αν είναι τόσο απαραίτητο, θα το βάλουν άραγε και στα αυτοκίνητα αγώνων ;;; )

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα αυτο ειναι σημαντικο βημα για την αυτοκινηση?

Με κοροΐδευτε?
    Θεωρώ πολύ σημαντικό την σωστή πίεση στα ελαστικά αλλά μετρήσιμη σωστά,
    όχι αλά BMW.Ένα ελαστικό που χάνει αέρα κάθε τόσο και δεν το φτιάχνει ο
    οδηγός έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα με πατημένα τα πλαινά του καταστρέφοντας
    την δομή του.Αυτό το ελαστικό είναι ευάλωτο στο σκάσιμο σε ένα ταξίδι ή σε
    μια στροφή.Πέρα από την ασφάλεια είχα διαβάσει και σε μια έρευνα πόσοι τόνοι
    ρύπων οφείλονται στην χαμηλή πίεση των ελαστικών(δεν θυμάμαι νούμερο αλλά
    ήταν σημαντικό).

3. The Following 3 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

A8hnaios (24-12-12), bimmerm (24-12-12), PANOS-E60 (24-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σαφώς και είναι σημαντικό να έχουμε σωστή πίεση στα λάστιχα ! Οπως και σωστά λάστιχα !

Θέμα ζωής η θανάτου θα έλεγα ! Αυτό δεν σηκώνει συζητηση .

Αυτο που αμφισβητώ ,είναι το γιατί πρέπει για την δουλειά αυτή, να έχουμε αισθητήρα !

Δηλαδή αν έχουμε αισθητήρα πίεσης στο αυτοκίνητο μας, σταματάμε να τα ελέγχουμε και επαναπαυόμαστε στην τεχνολογία ;;

5. The Following 3 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Nino (24-12-12), Stamatis (24-12-12), Thomelef (24-12-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

4 χρόνια έχω το αμάξι , σε διάφορες φάσεις είχα χάσει αερα .
    Αντώνη αυτο που λες το πρώτο χρόνο έλεγα... Ελα αν είναι θα με ειδοποιήσει το σύστημα!
    Κολοκυθιά με τη ρίγανη κάθε φορά που ήταν να κάνω κανά ταξίδι έβλεπα τις τεραστιεσ διάφορες στη πιεση που ποτέ δεν αναγνώρισε το πανάκριβο σύστημα της bmw.
    Βέβαια σαν ιδέα δεν είναι άσχημη !

7. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Samaro (25-12-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    4 χρόνια έχω το αμάξι , σε διάφορες φάσεις είχα χάσει αερα .
    Αντώνη αυτο που λες το πρώτο χρόνο έλεγα... Ελα αν είναι θα με ειδοποιήσει το σύστημα!
    Κολοκυθιά με τη ρίγανη κάθε φορά που ήταν να κάνω κανά ταξίδι έβλεπα τις τεραστιεσ διάφορες στη πιεση που ποτέ δεν αναγνώρισε το πανάκριβο σύστημα της bmw.
    Βέβαια σαν ιδέα δεν είναι άσχημη !
    το δικό μου πάλι Γιάννη λειτουργεί ικανοποιητικά (στην ουσία το ίδιο εχουμε, με μέτρηση διαφοράς γωνιακής ταχύτητας λειτουργεί). Με έχει προειδοποιήσει κάμποσες φορές πάντα σωστά. Πιάνει περίπου 5 psi απώλεια, αν τα έχω όλα στο 35 και κάποιο πέσει κατω από 30, το πιάνει. Πρόπερσι μάλιστα, όταν το είχα πρωτοπάρει το αμάξι, αφού σταμάτησα 3 - 4 φορές μέσα στον ίδιο μήνα να συμπληρώσω αέρα πίσω αριστερα, τελικά το σήκωσα και βρήκα στραβή ζάντα στο εσωτερικό χείλος. Την εφτιαξα.

νομιζω κουβεντιάζουμε το αυτονόητο τελικά. Ασφαλώς μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, τα είχαμε και στα νιάτα μας μήπως ? Τα lada, τα 127, οι ascones και τα cadett δεν μας μεγάλωσαν ? Το τελευταίο που με φοβίζει σε τούτη την κρίση είναι μήπως χάσω το Ε60 με τις 3 σελίδες γκάτζετ ... Τα ηλεκτρονικά μπήκαν στα αυτοκίνητα γιά το μέσο οδηγό (δηλαδή κάτω του μετρίου με τα δικά μας κριτήρα) και όχι γιά τον Loeb.

καλά κάνουν και βάζουν μπίπερ γιά τις ζωνες, 8 αερόσακους, προεντατήρες, παρακολούθηση διαγραμμίσεων της ασφάλτου, abs, edc, esp, dsc κλπ, η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών είναι άσχετοι με το μηχάνημα που εμπιστευονται τη ζωή τους. Σιγά μη χαλασει το μανικιούρ η κοπελιά γιά να τσεκάρει πιέσεις, ή τη γραβατα ο γιάπης για να σκύψει ...

ξαναλέω πως επιστρεφω ΠΡΩΤΟΣ στα χρόνια της αυτοκινητιστικής αθωότητας, όποτε χρειαστεί.

9. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (24-12-12), Kostas_1 (24-12-12), Leonidas_E39 (24-12-12), nikos valvetronic (25-12-12), Nino (24-12-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το δικό μου πάλι Γιάννη λειτουργεί ικανοποιητικά (στην ουσία το ίδιο εχουμε, με μέτρηση διαφοράς γωνιακής ταχύτητας λειτουργεί). Με έχει προειδοποιήσει κάμποσες φορές πάντα σωστά. Πιάνει περίπου 5 psi απώλεια, αν τα έχω όλα στο 35 και κάποιο πέσει κατω από 30, το πιάνει. Πρόπερσι μάλιστα, όταν το είχα πρωτοπάρει το αμάξι, αφού σταμάτησα 3 - 4 φορές μέσα στον ίδιο μήνα να συμπληρώσω αέρα πίσω αριστερα, τελικά το σήκωσα και βρήκα στραβή ζάντα στο εσωτερικό χείλος. Την εφτιαξα.

νομιζω κουβεντιάζουμε το αυτονόητο τελικά. Ασφαλώς μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, τα είχαμε και στα νιάτα μας μήπως ? Τα lada, τα 127, οι ascones και τα cadett δεν μας μεγάλωσαν ? Το τελευταίο που με φοβίζει σε τούτη την κρίση είναι μήπως χάσω το Ε60 με τις 3 σελίδες γκάτζετ ... Τα ηλεκτρονικά μπήκαν στα αυτοκίνητα γιά το μέσο οδηγό (δηλαδή κάτω του μετρίου με τα δικά μας κριτήρα) και όχι γιά τον Loeb.

καλά κάνουν και βάζουν μπίπερ γιά τις ζωνες, 8 αερόσακους, προεντατήρες, παρακολούθηση διαγραμμίσεων της ασφάλτου, abs, edc, esp, dsc κλπ, η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών είναι άσχετοι με το μηχάνημα που εμπιστευονται τη ζωή τους. Σιγά μη χαλασει το μανικιούρ η κοπελιά γιά να τσεκάρει πιέσεις, ή τη γραβατα ο γιάπης για να σκύψει ...

ξαναλέω πως επιστρεφω ΠΡΩΤΟΣ στα χρόνια της αυτοκινητιστικής αθωότητας, όποτε χρειαστεί.
    Συμφωνω σε ολα Πανο!!
    μοναδικη εξαιρεση εμενα αυτο το ρημαδι δεν δουλευει (ακομα) οπως και ο αισθητηρας βροχης αν δεν το κανω χειροκινητα την καθε φορα, απο μονο του δεν ξεκινα!!
    Αυτο ομως δεν μου μειωνει η να απαξιωνει την χρηστικοτητα του ως συστημα γενικα.

11. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

PANOS-E60 (24-12-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνω σε ολα Πανο!!
    μοναδικη εξαιρεση εμενα αυτο το ρημαδι δεν δουλευει (ακομα) οπως και ο αισθητηρας βροχης αν δεν το κανω χειροκινητα την καθε φορα, απο μονο του δεν ξεκινα!!
    Αυτο ομως δεν μου μειωνει η να απαξιωνει την χρηστικοτητα του ως συστημα γενικα.
    δεν θέλω να σε "ριξω" μέρες που είναι (), αλλά τον αισθητήρα βροχής του δικού μου τον προσκυνάω, κάθε φορά. Διαβαζει τη σκέψη μου ! Μακραν τελειότερος από το RPA.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θέλω να σε "ριξω" μέρες που είναι (), αλλά τον αισθητήρα βροχής του δικού μου τον προσκυνάω, κάθε φορά. Διαβαζει τη σκέψη μου ! Μακραν τελειότερος από το RPA.
    Ε να βλεπεις...
    η πλακα ειναι οτι ο αισθητηρας φωτων δειχνει υπερβαλλον ζηλο , ενα συννεφακι να καλυψει τον ηλιο και αμεσως αυτα αναβουν χαχαχαχα
    τεσπα στο επομενο service θα τους πω να τα κοιταξουν!!!
    και να κανουν ενεργοποιηση εκ νεου!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή 2007 Acura RDX tire pressure monitor....

εμενα παντως δεν θα με χαλουσε αυτο το "μπλιμπλικι"!!!

ΥΣ....αρκει να μεταδιδει ακριβεις μετρησεις.

15. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

PANOS-E60 (24-12-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ε να βλεπεις...
    η πλακα ειναι οτι ο αισθητηρας φωτων δειχνει υπερβαλλον ζηλο , ενα συννεφακι να καλυψει τον ηλιο και αμεσως αυτα αναβουν χαχαχαχα
    τεσπα στο επομενο service θα τους πω να τα κοιταξουν!!!
    και να κανουν ενεργοποιηση εκ νεου!!!
    να σε μπριζώσω λίγο με των φωτων ? χα χα ... έχεις τσεκάρει μπαίνοντας σε τούνελ, πόσα δλ. κάνει να ανοίξει τα φώτα ? Εμένα κάνει 5 με 7 δλ. και το θεωρώ πρόβλημα όταν κινείσαι με 120 -140 ... Αν και ξέρω για ποιό λόγο το εχουν κάνει να καθυστερεί, με αγχώνει.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP