Αρχικό μήνυμα απο
bmw33
το εχω 2 χρονια το αμαξι φιλε..για καλο γνησιο πρεπει να δωσω 20κ..δεν διαθετω τοσα..και αδηλωτο να ειναι δεν με ενοχλει ξερω βεβαια τι μπορει να γινει αν με πιασουν..και μενα μου αρεσε η λυση με την τουρμπινα αλλα λογικο δεν ειναι καποια στιγμη να μου βγαλει προβλημα??ενω με ενα μοτερ μ3 μαμα ειναι αλλιως..δεν εχω και μεγαλη εμπειρια πειτε μου εσεις..οσοι εχετε οδηγησει μ3 δεν ειναι φοβερο συναισθημα?
Εγω δεν θα κυκλοφορουσα Μ3 Ε46 αδηλωτο,ειδικα αμα εχει και τα φουσκωματα!Ειναι κραχτης τ'αμαξι και βουτυρο στο ψωμι του καθε ασφαλιστη,αν τρακαρεις!
Οσον αφορα τα προβληματα των τουρμπισμενων,δλδ θεωρεις εσυ φουλ αξιοπιστο ενα Μ??Μαλλον δεν ξερεις τι εχουν πληρωσει οι απανταχου κατοχοι Μ3 σε ζημιες,ειδικα τα αυτοματα.....
Ετσι οπως το βλεπω,αν θες Μ,πουλα το δικο σου και παρε ενα γνησιο.Τα 20.000 που λες ειναι πολλα,υπαρχουν καλα Μ με 13-18οοοΕ.Θες αδηλωτο?Παρε μια ετοιμη μετατροπη(υπαρχουν πολλα καλα).
Οσον αφορα την αισθηση τουρμπο vs ατμοσφαιρας,το καθενα εχει τους οπαδους του.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....