Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: Υποχρεωτικά με αισθητήρα πίεσης ελαστικών όλα τα καινούργια αυτοκίνητα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω σε ολα Πανο!!
    μοναδικη εξαιρεση εμενα αυτο το ρημαδι δεν δουλευει (ακομα) οπως και ο αισθητηρας βροχης αν δεν το κανω χειροκινητα την καθε φορα, απο μονο του δεν ξεκινα!!
    Αυτο ομως δεν μου μειωνει η να απαξιωνει την χρηστικοτητα του ως συστημα γενικα.
    δεν θέλω να σε "ριξω" μέρες που είναι (), αλλά τον αισθητήρα βροχής του δικού μου τον προσκυνάω, κάθε φορά. Διαβαζει τη σκέψη μου ! Μακραν τελειότερος από το RPA.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θέλω να σε "ριξω" μέρες που είναι (), αλλά τον αισθητήρα βροχής του δικού μου τον προσκυνάω, κάθε φορά. Διαβαζει τη σκέψη μου ! Μακραν τελειότερος από το RPA.
    Ε να βλεπεις...
    η πλακα ειναι οτι ο αισθητηρας φωτων δειχνει υπερβαλλον ζηλο , ενα συννεφακι να καλυψει τον ηλιο και αμεσως αυτα αναβουν χαχαχαχα
    τεσπα στο επομενο service θα τους πω να τα κοιταξουν!!!
    και να κανουν ενεργοποιηση εκ νεου!!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω σε ολα Πανο!!
    μοναδικη εξαιρεση εμενα αυτο το ρημαδι δεν δουλευει (ακομα) οπως και ο αισθητηρας βροχης αν δεν το κανω χειροκινητα την καθε φορα, απο μονο του δεν ξεκινα!!
    Αυτο ομως δεν μου μειωνει η να απαξιωνει την χρηστικοτητα του ως συστημα γενικα.
    Έτσι δουλεύει τουλάχιστον στα 46άρια,θέλει κάθε φορά ενεργοποίηση.
    Ο φώτων είναι για σφαλιάρες.Πήγα για car memory στην πενβε και είχε επιλογή
    ευαίσθητο και νορμάλ.Τον βάλαμε στο νορμάλ και βελτιώθηκε αισθητά αλλά δεν
    είναι τέλειο.Και αυτό άχρηστο βοήθημα για μένα.Χρήσιμη,μια και τα πιάσαμε όλα,
    βρήκα την αυτόματη σκίαση του εσωτερικού καθρέπτη γιατί η σκίαση είναι
    βαθμιαία και όχι on-off όπως τους χειροκίνητους.

4. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Nino (25-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν οντως ενδιαφερονταν για την οδικη ασφαλεια θα επαιρναν ενα οποιοδηποτε saab η volvo θα το εκαναν φυλλο και φτερο και θα υοοχρεωναν ΟΛΟΥΣΤυς κατασκευαστες να υοθετησουν τη λογικη σχεδιασμου και ασφαλειας των παραπανω οχηματων. Επισης θα αναγκαζαν τις υπολοιπες εταιρειες να δινουν και λεφτα στη βολβο κ τη σααμπ μονο και μονο για να ειναι και να δρουν ανεξρτητα

Sent from my Lumia 710 using Board Express
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

6. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Kostas_1 (25-12-12), Stamatis (25-12-12)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στον ασσο μου παντως, το συστημα ελεγχου πιεσης της BMW ειναι λιγο για γελια, λογω χαμηλου προφιλ και run flat ελαστικων.
    Πλεον δεν εχω Run flat και εχω εγκαταστησει ανεξαρτητο συστημα μετρησης της πιεσης, σαν απολυτο νουμερο για καθε τροχο και οχι σε σχεση με τη γωνιακη ταχυτητα, που ειναι το εργοστασιακο συστημα.
    Μου κανει μεγαλη εντυπωση, οτι ακομη και σε πισωκινητο οχημα, πρωτοι ζεσταινονται οι μπροστινοι τροχοι, σε φυσιολογικες συνθηκες οδηγησης.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στον ασσο μου παντως, το συστημα ελεγχου πιεσης της BMW ειναι λιγο για γελια, λογω χαμηλου προφιλ και run flat ελαστικων.
    Πλεον δεν εχω Run flat και εχω εγκαταστησει ανεξαρτητο συστημα μετρησης της πιεσης, σαν απολυτο νουμερο για καθε τροχο και οχι σε σχεση με τη γωνιακη ταχυτητα, που ειναι το εργοστασιακο συστημα.
    Μου κανει μεγαλη εντυπωση, οτι ακομη και σε πισωκινητο οχημα, πρωτοι ζεσταινονται οι μπροστινοι τροχοι, σε φυσιολογικες συνθηκες οδηγησης.
    Τι σύστημα έχεις βάλει ?

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο το ebay, Λογω τιμης φυσικα
    https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_s...+Monito&_rdc=1

Απο αξιοπιστια μετρησεων ειναι καλο, οσο μπορεσα να το ελεγξω. Αυτο που με εχει χαλασει ειναι η αξιοπιστια των αισθητηρων. Στον 1+ χρονο που το εχω, εχουν χαλασει οι 2 απο τους 4 !!!! Μου τους αντικαταστησαν, μεσα στην εγγυηση, αλλα επρεπε να πληρωσω βγαλε βαλε και ταχυδρομικα προς Taiwan.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο το ebay, Λογω τιμης φυσικα
    https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_s...+Monito&_rdc=1

Απο αξιοπιστια μετρησεων ειναι καλο, οσο μπορεσα να το ελεγξω. Αυτο που με εχει χαλασει ειναι η αξιοπιστια των αισθητηρων. Στον 1+ χρονο που το εχω, εχουν χαλασει οι 2 απο τους 4 !!!! Μου τους αντικαταστησαν, μεσα στην εγγυηση, αλλα επρεπε να πληρωσω βγαλε βαλε και ταχυδρομικα προς Taiwan.
    Μαλλον επρεπε να διευκρινησω οτι αναφερομαι στο ORANGE TPMS συστημα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP