Πολυ σωστα τα λεει ο Χρηστος !!
Απο κει και μετα θα σου προτεινα να κοιταξεις να παρεις μια εγγυηση για την ολη μετατροπη αλλα και για τα πραγματα που θα μπουν επανω και καλυτερα γραπτη.
Ενα φαινομενο ειναι να παιρνει ο μηχανικος το χρημα και μετα αν υπαρχει προβλημα..στην μετατροπη ειτε το μοτερ ειτε το σαζμαν η οτι αλλο, γαργαρες.
Δεν λεω οτι ετσι κανουν ολοι αλλα το εχουμε ξαναδει το εργο οποτε προσοχη !!!
Μην τσιγγουνευτεις τα 500 ευρω παραπανω μεσα στα τοσα χρηματα που θα δωσεις.
Ειναι ομως μια μετατροπη που αξιζει το κοπο με ενα μοτερ διαμαντι !!!
Αν χρειαζεσαι οποιαδηποτε βοηθεια για το που να κανεις την μεταρτοπη η οτι αλλο στειλε μου πμ.
Αντε με το καλο !!!![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Christos 330 (12-03-10), zaharias (11-03-10)
Σωστα τα λες Βαγγελη . . .
Kαι πανω απ'ολα να ειναι γνωστος και εμπιστος αυτος που θα αναλαβει
την μετατρωπη να εχει κανει διαφορες μετατροπες και να ξερει που ποναει
το καθε αμαξι . . .
Ζαχαρια εμεις τα ειπαμε απο το τελ κανε τις μελετες σου και αυτα που σου
ειπα και εισαι σε καλο δρομο φιλε . . .
zaharias (12-03-10)
Καλημέρα σε όλους!!!!!!Τελικά σε Ε90 έχει επιχειρήσει κάποιος μετατροπή;
Πήγα την περασμένη εβδομάδα να πουλ'ησω το 320 μου και μου είπαν 15.000 !!!!!!! Μόνο ξύλο δεν παίξαμε εκείνη την ώρα.Και μάλιστα απο την αντιπροσωπία που το αγόρασα. Μου είπαν μάλιστα οτι για να μου το πάρουν θα έπρεπε να πάρω ένα μεγαλύτερο απο τα ήδη διαθέσιμά αυτοκίνητα της αντιπροσωπίας , δηλαδή ένα 325 σε χρώμα πολυ πιο μακριά απο το γούστο μου.Γι ' αυτ'ο και σκέφτομαι να κρατήσω το δικό μου και σε βάθος χρόνου να το κάνω 330.
Υπ'όψιν οτι το αμάξι μου είναι 320 ε90 του 2008 με 34000 χιλιόμετρα και με τα 170 άλογα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 14-03-10 στις 03:30 Αιτία: Συγχώνευση
Μηπως να πηγαινες καμια βολτα σε αλλον αντιπροσωπο? Να παρεις μια τιμη...
Να κοιταγες και σε κανενα μαντρα...
Μην τα συζητάτε παιδιά.Κοροιδία σκέτη.Είμαι απο Σέρρες και στην πόλη μου γενικά είναι μια - δυο αντιπροσωπίες που κάνουν ανταλλαγες και με την προυπόθεση να πάρεις μεγαλύτερο αν είναι να δώσεις δίλιτρο.Για τους μαντράδες απλά αφήστε το.Αγοράζουν (αν αγοράσουν)πάμφθηνα και πουλάνε πανάκριβα.
΄Ζήτω οι μετατροπές μου φαίνεται απο εδω και πέρα.
..............αν δεν παρουν κ οι μετατροπες τα υψη σε κοστος....!!!
το χουν ηδη μυριστει απο οτι εμαθα.....
κατ αρχην δεν βρισκεις ακομα μοτερ...περιμενουν λιγο να λυσσαξει ο κοσμος μαλλον για να τα μοσχοπουλησουν μετα...!!!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!