Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 82

Θέμα: Άλλαξε χέρια η ΒMW στη Λάρισα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

διάγνωση δεν βγάζει κανένας καλός μάστορας πλέον, τουλάχιστον στα πεμβέ. υπάρχει το διαγνωστικό το ίδιο που κάνει αυτή την δουλειά. ο μάστορας απλά πρέπει να πιάνουν τα χερα του, να φέρει εις πέρας την υπόδειξη που θα του κάνει το διαγνωστικό...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Βασιλης (09-04-15)

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Tις περισσοτερες φορες ετσι ειναι αλλα οταν δεν βγαζει το διαγνωστικο σφαλμα ενω εγω μυριζω καμενο στην καμπινα και ολα τα μαστορια λενε δισκο πλατο ενω ο αλλος ο μαστορας με περιγραφη μεσω τηλ μου λεει ειναι σετ βαλβιδων με κοστος 35 ευρω και λυνω το προβλημα μου.Νομιζω ειναι θεμα.Αλλο 500 και δουλεια να μην εχει γινει αλλο 35 και ολα καλα.
    Τετοιο και κανα δυο αλλα περιστετικα προσωπικα με εχουν πεισει.
    Οπως επισης να δινω στο service στην αντιπροσωπεια το σφουγγαρακι της sound generator και να τους ζηταω να το τοποθετησουν ξανα μιας που πηγα το αμαξι και στο τελος να με ρωτανε που μπαινει....Οχι ευχαριστω δεν θα τους δειξω εγω που να βαλουν το σφουγγαρι.

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    διάγνωση δεν βγάζει κανένας καλός μάστορας πλέον, τουλάχιστον στα πεμβέ. υπάρχει το διαγνωστικό το ίδιο που κάνει αυτή την δουλειά. ο μάστορας απλά πρέπει να πιάνουν τα χερα του, να φέρει εις πέρας την υπόδειξη που θα του κάνει το διαγνωστικό...
    Το διαγνωστικο θα δειξει τις βλαβες για τις οποιες υπαρχει ο σχετικος αισθητηρας, τπτ αλλο. Ενας καλος μαστορας θα καταλαβει και τι προκαλεσε τη βλαβη αλλα και χιλιες δυο βλαβες για τις οποιες δεν υπαρχει αισθητηρας. Αυτη η εξαρτηση των νεων μαστορων απο το διαγνωστικο με εκνευριζει αφανταστα, οπως και το "αν δεν το δειχνει το διαγνωστικο δεν το καλυπτει η εγγυηση". Ελεος πια.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

5. The Following User Says Thank You to nfot For This Useful Post:

bimmerm (26-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP