ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bitz (22-12-12), Driver M (22-12-12), ghost-rider (22-12-12), katrin_bmw (23-12-12), Nino (23-12-12)
katrin_bmw (23-12-12), Nino (22-12-12)
Μην τα μπλεκεις Αρη...
Η πρωτη αιτια ειναι οι πολιτικοι και η νοοτροπια που εχει περασει (κατα βαση με ευθυνη του αντρεα) με προσληψεις και βολεματα των δικων μας παιδιων κλπ κλπ
Αυτο που ειχα πει για τα εφαπαξ ειναι οτι δεν επιτρεπεται υπο τις παρουσες συνθηκες η 1η κινηση που γινεται να ειναι η πληρωμη των εφαπαξ.
Η πρωτη κινηση επρεπε να αφορα ανοιγμα, επενδυσεις κλπ ωστε να αυξηθουν οι δυνατοτητες εργασιας.
Bitz (22-12-12), katrin_bmw (23-12-12), Thomelef (22-12-12), Κωνσταντίνος (23-12-12)
ωραίο το άρθρο, προφανώς απο κάποιον με αριστερή αντίληψη, δυστηχώς όμως ξεχνάει κάτι πολύ σημαντικό.
το που καταναλώθηκε όλο αυτό το υποτιθέμενο πλασματικό χρήμα των εμπορικών τραπεζών. απο εκεί εξαρτάται το αν το χρέος είναι βιόσιμο ή όχι. απο το που το έχεις επενδύση και τι απολαβές έχεις απο την επένδυση.
όταν όλα επενδύθηκαν στον κοπανιστό αέρα και σε πράγματα που απέφεραν όχι μηδενικά, αλλά και ελειματικά αποτελέσματα, νομίζω ότι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε και με την κίτρινη βρύση.
όλα αυτά είναι θεωρίες που απο παντού μπάζουν. περνάνε ένα ότι να'ναι μύνημα, ο ανίδεος που δεν μπορεί να καταλάβει την κατάσταση τσιμπάει, και νομίζει ότι επιτέλους το μυαλό του άνοιξε.
και ναι άρη, τα εφαπαξ που αναφέρεις είναι το τρανό παράδειγμα. το ότι δανειστήκαμε για να τα πετάξουμε, είναι το τρανότερο παράδειγμα. με την ανεργεία που υπάρχει, αντί να βγούν προγράμματα χρηματοδοτούμενα μέσο οαεδ ή κάποιας άλλης υπηρεσίας για να αρχίσει να βολεύεται ο κοσμάκης, εμείς επενδύουμε πάλι στον αέρα.
το πιο αστείο απ'όλα, είναι ότι όταν τελειώσουν και αυτά, θα λέμε πάλι τα ίδια. ότι κακώς δανειστήκαμε και τώρα πρέπει να πάρουμε τον μπουλο μας απο την ευροζώνη.
πραγματικά είναι για γέλια η κατάσταση, και ο κόσμος ανίκανος να καταλάβει πλέον απλά πράγματα.
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Bitz (22-12-12), katrin_bmw (23-12-12), Kostas_1 (22-12-12), vagmag (22-12-12)
chrisgiapz3 (23-12-12)
Αυτός είναι η τελευταία τρύπα της φλογερας. Μια αποτυχημένη εκτέλεση της ταινίας transporter μόνο που αντί για Α6 του είχαν δώσει ένα παλιόlaguna και αντί για βαλίτσακι με κασερι θα έπαιρνε ένα χιλιαρικο. Το θέμα είναι οι εντολεις του και σε αυτό πιστεύω γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις.
Τα κάψαμε χτες, πήγαινε στο ζαχαρεως, προλαβαινεις!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
aristent (23-12-12), hades7 (23-12-12), katrin_bmw (23-12-12), katsaraios (23-12-12), Kostas_1 (23-12-12), Panos 316T (23-12-12), S8N (23-12-12), spar@ (23-12-12), Stathis (23-12-12)
![]()
.....χθες που περασα απο Νεα Σμυρνη(περιοχη κοντα στο Ζαχαρεως)δεν ειχα βαλει την ανακυκλωση αερα,εβαζα κατευθειαν απο εξωτερικο "αερα".....ακομα κανω:μπουαχαχαχαχαχαμπουα αχαχαχαχαχχαοουουουουοχα αχαχαχαχα!!!!
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112967364Η έκθεση της Alpha Bank προβλέπει ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στην κορυφαία αξιολόγηση των ΑΑΑ μέχρι το 2020!
«Η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από την S&P σε Β- με σταθερές προοπτικές αποτελεί την καλύτερη και σαφέστερη ένδειξη ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, και τον μετασχηματισμό της σε οικονομία ΑΑΑ μέχρι το 2020» δηλώνει στη σημερινή της έκθεση η Alpha Bank.
«Οι παράγοντες που οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό είναι αφενός η αποφασιστικότητα που επέδειξε τους τελευταίους μήνες η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα προσαρμογής υπερβαίνοντας τις οικονομικές και πολιτικές αντιξοότητες που το συνοδεύουν, και αφετέρου η αναμφισβήτητη έκφραση της κοινοτικής αλληλεγγύης να στηριχθεί η Ελλάδα εντός του Ευρώ από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη» συμπληρώνει στην ίδια έκθεση.
nikos1400 (23-12-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM