Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: πρόβλημα με Nissan Νavara

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά το πρόβλημα λύθηκε!Το πήγα στην αντιπροσωπεία της Νισσάν στην Κομοτηνή!Το πήγαμε μια βόλτα με τον τεχνικό και από τα πρώτα κιόλας μέτρα κατάλαβε ποιά ήταν η αιτία του προβλήματος!Έχει ενα εγκεφαλάκι πάνω στο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο κάποια σχέση έχει με το μείγμα και έδινε εντελώς λάθος τιμές!Αλλάχτηκε και το αυτοκίνητο ''πυροβολάει'',πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι πήγαινε πριν βγάλεο το πρόβλημα!Κόστος 85 ευρώ μαζί με την εργασία!Δεν θυμάμαι ακριβώς πώς μου το είπε,όταν ανέβω στο χωριό θα δω την απόδειξη που το αναγράφει και θα σας ενημερώσω!
    Λιγο παλιο το θεμα του Γιαννη....αλλα μιας και ειναι πολυ πιθανο να ψωνισει ο πατερας μου συντομα ενα Ναβαρα d22, εριχνα μια ματια στο νετ και βρηκα κατι σχετικα με προβληματα που ειχα ακουσει, αλλα μεχρι τωρα δεν το ειχα ψαξει μιας και δε με ενδιεφερε το θεμα.

Το θεμα του Γιαννη ισως να ηταν και αυτο εδω
    https://www.nissan-navara.net/viewtopic.php?f=3&t=6788
    faulty neutral position switch on the gearbox causing loss of power in 3rd and 4th gear

Το αλλο μεγαλο προβλημα που ειχαν μαλλον ειναι αυτο εδω...
    Some engines can blow prematurely
    Assuming you are in the EU and your engine number is before YD25DDT1219661 in your log book or found above the alternator on the block, then it is at risk – d22′s with yd25 2.5 tdi engine (2002-2005), especially around the 60,000mile mark....
    The fundamental fault lies with con rod bolts that are NOT up to the job.
    οι ενδιαφερομενοι δειτε και εδω.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιγο παλιο το θεμα του Γιαννη....αλλα μιας και ειναι πολυ πιθανο να ψωνισει ο πατερας μου συντομα ενα Ναβαρα d22, εριχνα μια ματια στο νετ και βρηκα κατι σχετικα με προβληματα που ειχα ακουσει, αλλα μεχρι τωρα δεν το ειχα ψαξει μιας και δε με ενδιεφερε το θεμα.

Νίκο αυτό ακριβώς ήταν. Δόξα τω θεω το αυτοκίνητο ως τώρα μία χαρά πηγαίνει και έχει κάνει 40.000 δύσκολα χιλιόμετρα σε χάλια χωματόδρομους.

3. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

nikos1400 (22-12-12)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

νικο ποιο D22 θελει να παρει???το πρωτο με τα 105 αλογα η το facelift με τα 133.????

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    νικο ποιο D22 θελει να παρει???το πρωτο με τα 105 αλογα η το facelift με τα 133.????
    δεν ξερω Θανο, μαλλον με τα 133. του '05 ειναι λεει, δεν το'χω δει ακομα εγω το αμαξι. δεν ξερω αν βγαινανε τότε και "τσιπαρισμενα" απο την αντιπροσωπεια με παραπανω αλογα ??
    αυτο που με ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια, για αυτο το εψαχνα λιγο το θεμα.
    θα χρησιμοποιω και εγω καμμια φορά το αυτοκινητο, θα ειναι καθαρα για δουλεια το αμαξι.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP