Ωραια η ζαντουλα! Οταν τελειωσεις με τις επισκευες θα μπορουσες σιγα σιγα εφοσον εισαι εντος μπατζετ να φορεσεις τις πλαινες φασες και προφυλακτηρες mpack. Μετα φλασακια λευκα και φαναρια για να κλεισει το λουκ εξωτερικα! Ειναι και μαυρο και θα δειξει ωραια! Υπολογιζε ομως κανα χιλιαρικο για αυτα σε ημιτασιον... Απλα θα μπορουσες να το παρεις ετοιμο με 5000-5500.
BMW 320ci AC Schnitzer
ευχαριστω !!φιλε μου ειμαι της λογικης''για οτι τρεχεις εσυ το εκτιμας περισσοτερο''.ασε που προτιμω να το κανω ολο οπως θελω εγω με το δικο μου γουστο και οχι με αλλου.. παντως δεν νομιζω να βαλω ολο το Μλουκ αλλα για μπροστα προφυλακτηρα το σκεφτομαι σοβαρα, οι φασες που λες δεν ξερω ποιες ειναι.
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziaba : 30-12-12 στις 19:34
BILL007 (30-12-12), nikos valvetronic (01-01-13), panose30 (22-01-13)
καλησπερα παιδια !!! ωρα να παραθεσω και τις πρωτες φωτογραφιες χωρις βεβαια να εχω κανει τα απαραιτητα βαψιματα, απλως επλυνα την μπουμπου και ειπα να τραβηξω μερικες φωτογραφιες για να το δειτε και εσεις !! ηδου λοιπον η κυρια
Uploaded with ImageShack.us
alexk (30-12-12), BILL007 (30-12-12), leo328 (01-01-13), nikos valvetronic (01-01-13), oldcarskickass (23-01-13), Panos 316T (30-12-12), Stamatis (30-12-12)
μια χαρα ειναι το is...εχει και oem look....
καλοταξιδο και καλοριζικο να ναι...
τωρα το τι θα αλλαξεις ειναι δικο σου θεμα καθαρα...
σαν λεωνιδας επειδη εχω τρελα μεγαλη θα εβαζα προφυλακτηρες m-pack μπρος-πισω,διπλη ασυμμετρη μπουκα m3 look,φαναρια και φλας λευκα παντου oem look,φασες m-pack (πιο φαρδιες απο τις απλες με το σηματακι στο φτερο) και προερετικα 2 καθρεφτες m3....εχεις και την ηλιοροφη τουμπανο θα ναι...
αυτα μιλαω παντα για μενα τωρα εσενα αμα σου αρεσει ετσι δεν πειραζεις τιπτ...
υ.γ. βαλε και το σαλονακι να δουμε....
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
ευχαριστω λεωνιδα να'σαι καλα!! καπως ετσι θα γινει με τους μ-λουκ προφυλακτηρες καποια στιγμη και γενικα με ολο το λουκ αλλα δεν ξερω τι να φτιαξω πρωτα. σαλονι η εξωτερικα τα πιο πολλα απο αυτα που ειπες??
καλα σαλονι δεν ανεβαζω γιατι το θεωρω αισχος.. ειναι το μωβ βελουδο, και ειναι και κρεμασμενα τα πλαινα και τα 4... λογικα θα φτιαξω πρωτα τα εξωτερικα μιας και θα παω στον βαφεα να τα κανω και αυτα να τελειωνω λεω.
πολυ σωστα φιλε...
αν ειναι να το αλλαξεις εξωτερικα θα τα κανεις ολα μαζι με την βαφη αφου θα το πας τωρα....
δεν σε συμφαιρει μετα το βαψιμο....
μολις τελειωσεις με βαψιμο και εξωτερικο look αργοτερα θα ντυσεις τα πλαινα με δερμα η' δερματινη (για ποιο οικονομικα) και ενα σαλονακι m-pack η' φαραω (ειναι λιγο τσουχτερες οι τιμες εκει)....
πινελιες εσωτερικα μπορεις να κανεις απειρες (βαψιμο κοκκινες βελονες κατραν,πεταλιερες σπορ,obc μεγαλο,διζωνικο αμα δεν εχει,τιμονι τριακτινο m3 αμα δεν εχει,γνησιο λεβιε φωτειζομενο,γνησιες ποτηροθηκες αμα γουσταρεις κ.λ.π.) αλλα αυτα που εγραψα πριν ειναι τα βασικα για μενα για ενα ομορφο 36αρι....
υ.γ. εμενα φαντασου μου πηρε 2 χρονια για να το κανω οπως ηθελα...σιγα-σιγα και υπομονη-φραγκα θελει....αλλιως φτιαξε-αλλαξε οτι ειναι φθαρμενο και φαινεται ασχημα και τα υπολοιπα αστα οπως ειναι...
σε τελικη αναλυση κανε οτι θελεις εσυ και μην επηρεαζεσαι απο κανεναν..
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).