S8N (21-12-12)
bimmerm (21-12-12), doctore (20-12-12), katsaraios (20-12-12), S8N (21-12-12)
καλά...λέτε εσείς. τι να πώ εγώ που τον πρώτο καιρό που το πείρα, πάω καμαρωτός καμαρωτός να το πλύνω, και ζητάω και πλύσιμο μηχανής.
βγαίνει το αλμπάνη με το πιεστικό 2 λεπτά αφού έσβησε το αμάξι, και το πλακώνει στα νερά. απο τα νεύρα μου ανατινάχτηκε η ραχοκοκκαλιά μου ολόκληρη.
sympether with chiefτης
Γιωργο δεν συμφερει ο Γιαννης , κραταει καμια βδομαδα το αμαξι μεσα και δεν δινει αυτοκινητο αντικαταστασης .![]()
![]()
![]()
ενω το πλενω μονος μου ,γιατι μαυτα που εβλεπα τοσο καιρο εξω εφριξα,πρωτη φορα παω στο πλυντηριο γιατι ηταν απο χειμωνα ,κρυο με αρκετες λασπες ...καθως το ξεπλενει απο τον αφρο με το τσιγαρο στο στομα,ανοιγει την πισω πορτα ...λεω τι κανει τωρα παει να πλυνει με το πιεστικο το εσωτερικο της πορτας ?????? ευτυχως για αυτο ειναι τα φορουμ και ειχα διαβασει εναν που του το εκανε αυτο και τωρα το εβλεπα μπροστα μου και δεν το πιστευα!!!!!
επειδη ακριβως ειχα διαβασει το τοπικ τοτε τα αντανακλαστικα μου τον σταματησαν εγκαιρα με το πρωτο ψεκασμα....εεεεεεε τι κανεις εκει ρεεε?καποιος εριξε εδω κατι σαν καφεδες και ειπα να το βγαλω!!!! μου λεει(ηταν σκονη κοκκινη απο εκεινη την εποχη περσι που ηρθε απο ερημο και κοκκινη οπως ηταν οταν εβρεξε εγινε καφε).....
του λεω αστο θα το κανω σπιτι μονος μου...ευτυχως δεν πηγε μεσα ουτε σταγονα,τον καφρο.και ηταν και ο προισταμενος!!!
μετα το ξεπλυμα οπου δεν τον αφησα να βαλει σφουγγαρι να τριψει ,το πηρα με τα νερα και το σκουπισα σπιτι ...σιγα μην τον αφηνα να το στεγνωσει με τα βρωμοπανα του!!!
BILL007 (22-12-12), bill_m3 (21-12-12), doctore (22-12-12), katrin_bmw (21-12-12)
Σε τόσο ηλιθιο ευτυχώς δεν έχω πέσει ακόμα
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Και ο καφρος που περιγραφεις ποιο πανω τι ηταν;;;;
Εγώ;δεν έγραψα κάτι πριν.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold