δεν πουλαμε τα ε30...με κανα 800 ευρω που θες παιρνεις ενα αλλο...316 και οτι του λειπει τα πετας απο το δικο σου....και εχεις και παλι ενα αμαξι πενα..no harm no foul...
δεν πουλαμε τα ε30...με κανα 800 ευρω που θες παιρνεις ενα αλλο...316 και οτι του λειπει τα πετας απο το δικο σου....και εχεις και παλι ενα αμαξι πενα..no harm no foul...
Κριμα ρε φιλε.......αλλα αφου εισαι καλα εσυ ολα καλα!
Οσο για το αμαξι μην το δωσεις ...........ειχε περασει απο τα χερια το πατερα μου κυριως αλλα και εμενα μια ε30 κοκκινη κουπε χαμηλωμενη οωειρο σου λεω και οταν ηρθε το 46αρι την σκοτωσαμε και τωρα χτυπω το κεφαλι μου! Βρες κανα αλλο 30αρι παρε το αξιολογησε την κατασταση του και εφοσον ειναι σε καλυτερη απο το δικο σου κρατα το δικο σου για ανταλλακτικα για παρτι σου ή πουλα τα.......αλλιως παρε ενα και κανα τραμππα οτι χρειαζεσαι στο δικο σου...........και τα υπολοιπα ανταλλακτικα ειναι θα σου χρειαστουν καποτε ......Τωρα η αποφαση δικια σου το 1000αρι παντως θα σου φυγει σε καθε περιπτωση κατα τη γνωμη μου!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.