Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: Δεν παιρνει Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν εννοεις εναν ηχο σαν ζζζζζζ ναι.
    παρατηρησα ομως σημερα και δεν ξερω αν δουλευε ετσι το αυτοκινητο στην προσπαθεια μου να το βαλω μπροστα και εχωντας το καπω ανοικτο ακουγωντας ενας ηχος απο τον κινητηρα οταν αφηνω τη μιζα σαν σιγανο μπιπ
    ΒΜW FANS

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    παρατηρησα ομως σημερα και δεν ξερω αν δουλευε ετσι το αυτοκινητο στην προσπαθεια μου να το βαλω μπροστα και εχωντας το καπω ανοικτο ακουγωντας ενας ηχος απο τον κινητηρα οταν αφηνω τη μιζα σαν σιγανο μπιπ
    Δυσκολη η περιγραφη ηχων απ το πληκτρολογιο και πιο δυσκολη η κατανοηση τους...Πηρε ευκολα μπροστα?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως το ιδιο συμβαν ειχα και εγω πριν κανα χρονο περιπου σε facelift..Ο ηχος που παραθετεις ειναι ακριβως οπως τον περιγραφεις και αναβοσβηνε συναμα και η ενδειξη στη μοναδα του ABS/DSC και επεφτε η ενταση του φωτισμου στο εσωτερικο.Το αμαξι ενω ειχε παρει κανονικα μπροστα και κανοντας 3χλμ, εμεινα για λιγο παρκαρισμενος στα δεξια στον Κηφισσο περιμενοντας καποιους φιλους και εκει αρχισε να κανει τα τρελα του.Εμεινα εκπληκτος και προσπαθωντας να μιζαρω τζιφος η δουλεια.Το αφησα εκει οπως ηταν και μετα απο κανα 2ωρο που πηγα να το παρω ολα ενταξει σαν να μην συνεβη τιποτα απολυτως.Ειχα ανοιξει μαλιστα και θεμα και συμπεραναμε απο τις απαντησεις συμφορουμιτων οτι ισως ευθυνεται η μπαταρια μιας και δεν εχει αλλαχτει εδω και 8χρονια.Απο τοτε η ιδια η μπαταρια-εργοστασιακη δουλευει απροβληματιστα και δεν ξαναπαρουσιασε προβλημα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP