Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 276

Θέμα: Κερδισατε το λαχειο τι αγοραζετε!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τώρα που το σκέφτομαι μάλον τπτ δεν θα έκανα.

θα συνέχιζα την ζωή μου όπως είναι τώρα, εφόσων δεν μου λείπει τπτ. είμαι ευτυχισμένος με την οικογένεια μου, οκ με το ρευστό τώρα τελευταία δεν τα πάμε και πολύ καλά μιας και ολοένα τα έσοδα μειώνονται, αλλά δεν είμαστε για κλάματα.

πέραν απο την αγορά ενός καλού διαμερίσματος μπροστά στην παραλία, ένα γκε τε 3 και 2 οικογενειακών ακόμα αυτοκινήτων σε νορμάλ πλαίσια, δεν θα έκανα τπτ άλλο για μένα και την οικογένεια μου.

αυτό που θα έκανα όμως θα ήταν να δώσω ένα καλό ποσό στον αδερφό μου παρέα με ένα σπίτι, ένα μίνι ξυλουργείο για τον πατέρα μου για να κάνει την δουλειά που αγαπάει επιτέλους χόμπι, και μια γυναίκα να πηγαίνει μονίμως κάθε μέρα να βοηθάει την μάνα μου, έτσι ώστε να μην κουράζεται καθόλου.

σαν φιλανθρωπία, θα έκανα μια γεναία δωρεά, αλλά δεν ξέρω τι - πόσο - που. αν έρθει η ώρα πάντως, θα το κάνω πρώτο πρώτο, έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω τα υπόλοιπα με την ησυχία μου.

το σίγουρο πάντως είναι, ότι την επομένη πάλι ξύλα θα κόβω. το μόνο που μου μένει να κάνω, είναι να αρχίσω να παίζω, μιας και την τελευταία φορά που πείρα λαχείο ήταν πρίν κάνα χρόνο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (18-12-12), atha (09-01-13), nikos1400 (18-12-12), Ptboul (18-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP