Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 81

Θέμα: Πρόστιμο 14.000¤ επειδή δεν πλήρωνε διόδια

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταλαβαινω, απλα αυτο που λεω ειναι οτι οποτε θυμομαστε χαιρομαστε αρη.
    Δεν ειναι λογικο ρε μπρο να πληρωνεις χιλιαρικα εις διπλουν η ακομα και τριπλουν αναλογα ποσα παιδια εχεις, να μην λες τπτ και να το εχεις δεδομενο, και να ξεσηκωνεις τον κοσμο για 150 και 100 ευρω.

Δεν ειναι λογικο ρε φιλε. Δεν ειμαστε λογικοι. Αυτο πρεπει να καταλαβουμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

hades7 (17-12-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το ωραιότερο φυσικά είναι όταν μετά απο αδρές πληρωμές χρόνων σε φροντηστήρια και ιδιαίτερα, ο κανακάρης ή η κανακάρισα μπαίνει στο πανεπιστήμιο, και αντί για σπουδές ζωγραφίζει ταμπέλες, κρατάει πανό, και γίνεται ο μέγα αριστέρομπουρδολόγος, μιλώντας για δικαιώματα που πρέπει να έχει χωρίς να αξίζει...

άσε μωρέ. λαός είμαστε τώρα εμείς? για τα μπάζα και για σφαλιάρες είμαστε και για τπτ άλλο.

κρίμα σ'αυτούς που κάτι θέλουν ν'αλλάξουν κάτι και είναι υποχρεωμένοι να συνυπάρχουν με όλους τους υπόλοιπους νεάτερνταλ. επίπεδο μηδέν.
    sympether with chiefτης

/

4. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (17-12-12), chrisgiapz3 (17-12-12), Stathis (17-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

οσο και σωστο και αν ειναι αυτο που λες φιλε αρη...ετσι μας εχουν μαθει να σκεφτομαστε.μας εχουν μαθει να κοιταμε το δεντρο και οχι το δασος.

ερχομαι και εγω και στην σκεψη σου και λεω...τοσα χρονια που θα πληρωνες ,εαν ησουν γονεας ,ολη αυτην την παραπαιδεια ,δεν θα σε ενοχλουσε?δεν σε ενοχλουσε τοσα χρονια (υποθετικα στην περιπτωση σου)που δινεις μυρια για φροντιστηρια σε μια δωρεαν παιδεια και σε ενοχλει το μικρο αντιτιμο για τα βιβλια?...
    γιατι τοσα χρονια που πληρωνεις για την παιδεια και μαλιστα παρα πολλα δεν αντεδρασες και αντιδρας τωρα?δεν παραβιοζοταν η δωρεαν παιδεια σου?η' μηπως εβρισκες επαρκη την παιδεια του κρατους και δεν στελνεις τα παιδια σου φροντιστηριο?

γιατι δεν εκανες μαζι με αλλους μια κινηση να σταματησει αυτη η κοροιδια?
    δεν μιλαω προσωπικα σε εσενα μην παρεξηγησεις.πηρα αφορμη και απευθυνομαι γενικα.

το βολεμα και η αδιαφορια μας εφεραν εδω.το δεν βαριεσαι τωρα...

καιρος να ξεβολευτουμε και να δρασουμε,να ενδιαφερθουμε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmerm : 17-12-12 στις 15:28

6. The Following User Says Thank You to bimmerm For This Useful Post:

Thomelef (17-12-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

να σου πω αν ειχα παιδια και εκρινα οτι δεν ηταν επαρκη η μορφωση που παιρνουν απο την παιδεια που προσφερει το κρατος ισως να αναγκαζομουν να" επενδυσω" και στην παραπαιδεια αυτο ομως θα ηταν συνειδητη επιλογη μου,απο την αλλη μερια αφου πληρωνω φορους και το συνταγμα προσφερει δωρεαν παιδεια κατα τα γραφομενα του γιατι πρεπει να πληρωνω για τα βιβλια του παιδιου μου τι δεν καταλαβαινεις?
    αντε γεια...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

άρη...αυτό ου λέμε, είναι ότι για το δέντρο χάνουμε το δάσος.

φαντάσου ότι η μόρφωση είναι το δάσος, και το βιβλίο είναι το δέντρο. κοιτάμε αυτό που λέει το σύνταγμα για τα βιβλία πχ, στραβώνουμε που δεν τηρείται, ενώ την ίδια την μόρφωση την αφήνουμε στην μοίρα της.

τα σχολεία και τους δασκάλους πάλι εμείς τους πληρώνουμε, μέσο των φόρων. το αντίκρυσμα των παροχών ανύπαρκτο (γιατί αν υπήρχε αποτέλεσμα δεν θα υπήρχαν τόσα φροντηστήρια, ούτε δάσκαλοι του κώλου να κάνουν ιδιαίτερα και να συντηρείται και η παραοικονομία με την φοροδιαφυγή που είναι και της μόδας ο όρος).

ενώ λοιπόν δεν μας πειράζει που πληρώνουμε φόρους για κάτι το οποίο δεν έχει αποτέλεσμα, το συνεχίζουμε με το να πληρώνουμε επιπλέον φόρο στα φροντηστήρια, για κάτι που υποτίθεται είναι δεδομένο. σκύβουμε το κεφάλι λοιπόν, δεν λέμε τπτ και πληρώνουμε.

αντίθετα, μας ανακοινώνουν να πληρώσουμε τα βιβλία, χαμός. δεν είναι παράλογο? απο την μία να ζητάμε το δικαίωμα μας για κάτι το οποίο ναι με είναι δεδομένο αλλά έχει μηδαμινό αντίτιμο, ενώ απο την άλλη έχουμε κάτι σοβαρότερο που πληρώνουμε αδρά και δεν ανιδράμε?

και να το θέσω αλλιώς. αν το σύνταγμα υποχρέωνε τους καθηγητές ότι οι μαθητές πρέπει να μορφώνονται στο σχολείο και να μην φεύγουν σκερπάνια, τι θα άλλαζε σε σχέση με αυτό που γίνεται μέχρι τώρα?
    sympether with chiefτης

/

9. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bimmerm (17-12-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια εδω θα μπορουσε να τα βγαλει περα μονο ο driverm με καμια κουμουνιστικη θεωρια εγω δεν μπορω συγχωρεστε με
    αντε γεια...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εδω θα μπορουσε να τα βγαλει περα μονο ο driverm με καμια κουμουνιστικη θεωρια εγω δεν μπορω συγχωρεστε με

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τυπε κανε μια ιστορικη αναδρομη στο ταξιδι σου εις τας Ευρωπας με το Μ3 με φτερα και θυμησου ποσο ευδιαθετα πληρωνες τον οβολο σου για τα διοδια ,αληθευει οτι ραγισαν καρδιες στο περασμα σου απο τους γκισεδες μολις σε εβλεπαν με απλωμενο χερι γυαλικο και μισοχαμογελο στα διοδια της Ιταλικης ριβιερας???

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ξενομανια δεν εχω ψηλε, ναι τα πληρωνα με ευχαριστηση γιατι μου προσφεραν κατι που το εβλεπα μπροστα μου οχι για κατι που υποσχονταν να κανουν στο μελλον
    αντε γεια...

14. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

katsaraios (17-12-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξενομανια δεν εχω ψηλε, ναι τα πληρωνα με ευχαριστηση γιατι μου προσφεραν κατι που το εβλεπα μπροστα μου οχι για κατι που υποσχονταν να κανουν στο μελλον
    Εννοειται οτι συμφωνω το εχω γραψει πριν 2 χρονια οταν ειχε φουντωσει το θεμα "δεν πληρωνω"...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

16. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

hades7 (17-12-12)

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP