Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: ε30 και ηλιοροφή

Περιοχή
    Παναγίτσα Έδεσσας
    Rides
    0

Προεπιλογή ε30 και ηλιοροφή

Καλησπέρα σε όλους
    γνωρίζει κανένας αν σε Ε30 που έχει ηλιοροφή αλλά είναι χειροκίνητη , να την κάνουμε ηλεκτρική μοντάροντας το μοτερ και την καλωδίωση τη δικιά του. Ρωτάω πριν προχωρήσω στην αγορά των παραπάνω.

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν εχεις απορια για το αν γινεται γινεται.να τσεκαρεις τις ντιζες αν ειναι καλες κ το μοτερ να δουλευει καλα κ οχι σαν πεθαμενο.θα το βαλεις μονος ή σε μαστορα?

Περιοχή
    Παναγίτσα Έδεσσας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μόνος λέω να το βάλω. Εύκολο ή δύσκολο θα το παλέψω .Λογικά θα χρειαστεί να αλλάξω και το πάνελ που καλύπτει τον μηχανισμό , έτσι δεν είναι ;¨Οσο για τις ντίζες εννοείς να μην είναι φαγωμένες ;Αν είναι κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσες.
    Γιώργος

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι μην ειναι φαγωμενες,τσεκαρε νεροχυτες κ υδροροες πισω.κ αν μπορεις κ ενα (πι)που ειναι στο πισω μερος της οροφης.το μοτερακι θα σε παιδεψει ισως στο χρονισμα (δεν μπαινει σε οποια θαση να'ναι)του για να δουλευει στο 100%.δεν εχω ασχοληθει πρωσοπικα αλλα οταν εκανα επισκευη στη δικια μου οροφη εκανα ολα αυτα.αν βρεις τα σκουρα εχω να σου προτεινω μαστορα.

Rides
    3

Προεπιλογή

Δυσκολο εγχειρημα,καλη επιτυχια.Το Ε28 μου εχει ηλεκτρικη οροφη,(πολυ σπανιο για Ε28 το 90% εχουν απλη χειροκινητη) ειναι διαφορετικο στο μερος που εχει τα κουμπια καθως και τα σκιαδια ειναι διαφορετικα απο τα απλα με χειροκινητη.Ειναι σαν αυτα που ειχαν το obc πανω απ τον καθρεπτη.Μαλλον ειναι και στο Ε30 ετσι.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP