Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: Honda Civiv EG3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

η συγκεκριμενη καροτσα ειναι σκυλι!!!ειχε φιλος esi μετα πηρε vti με μοτερ integra κ αυτη τη στιγμη εχει παρει ενα esi παλι.ειναι οικονομικο αμαξι κ εξελιξιμο.(δεν σε ενδιαφερει φανταζομαι απλα το αναφερω)ωραιο στην οδηγηση του κ αν ειναι κ στημενο το λες κ καρτακι.βεβαια τα χοντα οπως ξερεις δεν φημιζονται για τα κρατηματα τους αλλα αν εισαι νορμαλ στην οδηγηση σου ειναι πολυ καλο.σημειο που να πονανε δεν μπορω να πω οτι εχουν αλλα παντα να τσεκαρεις θολους-ραμφοι κ μετωπη πισω.επισης πισω απο την μπαταρια πρεπει να εχει ενα ταμπελακι με τα στοιχεια του αυτοκινητου.τσεκαρε αν υπαρχει κ σε τι κατασταση ειναι.συνηθως αν εχει φαει καλη στουκα κ ειναι ειδικα απο τη μερια του συνοδηγου το πρεσαρει η μπαταρια καθως μετακινειται απο το στουκι κ το παραμορφωνει. αυριο μπορω να σου πω κ περισσοτερα ρωτοντας το φιλο μου.ειναι μια πολυ καλη επιλογη.!!!!a/c εχει?!

Περιοχή
    Chania
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το είχα σε 1600.
    Πιστεύω γύρω στα 8λ μικτή θα σου καίει.
    Αν εχει μεχρι 200 χιλ χλμ εχει αρκετή ζωή ακόμα αν είναι συντηρημένο το μοτεράκι.
    Λογικά και το a/c του θα δουλεύει και τα πάντα όλα.
    Μειονεκτημα γιά μένα ειναι τα φρενα του. Αλλά θα το πιέζεις ? Δεν φαντάζομαι ...
    Μια χαρά το βλέπω γιά 1000 ε
    120.000 έχει , δεν θα το πιέζω , εσένα εκεγε μικτα 8λτ/100χλμ; να φανταστω το 1.6
    εγω κοιτάζω το 1.3 , τι κατανάλωση λες να έχει;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    η συγκεκριμενη καροτσα ειναι σκυλι!!!ειχε φιλος esi μετα πηρε vti με μοτερ integra κ αυτη τη στιγμη εχει παρει ενα esi παλι.ειναι οικονομικο αμαξι κ εξελιξιμο.(δεν σε ενδιαφερει φανταζομαι απλα το αναφερω)ωραιο στην οδηγηση του κ αν ειναι κ στημενο το λες κ καρτακι.βεβαια τα χοντα οπως ξερεις δεν φημιζονται για τα κρατηματα τους αλλα αν εισαι νορμαλ στην οδηγηση σου ειναι πολυ καλο.σημειο που να πονανε δεν μπορω να πω οτι εχουν αλλα παντα να τσεκαρεις θολους-ραμφοι κ μετωπη πισω.επισης πισω απο την μπαταρια πρεπει να εχει ενα ταμπελακι με τα στοιχεια του αυτοκινητου.τσεκαρε αν υπαρχει κ σε τι κατασταση ειναι.συνηθως αν εχει φαει καλη στουκα κ ειναι ειδικα απο τη μερια του συνοδηγου το πρεσαρει η μπαταρια καθως μετακινειται απο το στουκι κ το παραμορφωνει. αυριο μπορω να σου πω κ περισσοτερα ρωτοντας το φιλο μου.ειναι μια πολυ καλη επιλογη.!!!!a/c εχει?!
    ευχαριστω πολυ, ναι έχει a/c

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fan1s_e21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    120.000 έχει , δεν θα το πιέζω , εσένα εκεγε μικτα 8λτ/100χλμ; να φανταστω το 1.6
    εγω κοιτάζω το 1.3 , τι κατανάλωση λες να έχει;
    το δικό μου ηταν vti ... έκαιγε 10 περίπου. Μην σε πάρω στο λαιμό μου, το πούλησα το '94 ... πολλά χρόνια.

Περιοχή
    Chania
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το δικό μου ηταν vti ... έκαιγε 10 περίπου. Μην σε πάρω στο λαιμό μου, το πούλησα το '94 ... πολλά χρόνια.
    ααα ΟΚ ευχαριστώ

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ο κινητηρας που φοραει γιατι νομιζω οτι ειναι με ηλεκτρονικο καρμπυρατερ?
    κοντα στο 7 λενε τα sites!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 14-12-12 στις 21:30

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο κινητηρας που φοραει γιατι νομιζω οτι ειναι με ηλεκτρονικο καρμπυρατερ?
    κοντα στο 7 λενε τα sites!
    το ιδιο νομιζω και εγω

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP