Ειναι ωραιος τυπος ο ΘωμαςΣε αυτον εβαλα το Dynavin και τη καμερα-πλαισιο στο Compact. Καλη δουλεια και καλες ρετσινες
![]()
Ειναι ωραιος τυπος ο ΘωμαςΣε αυτον εβαλα το Dynavin και τη καμερα-πλαισιο στο Compact. Καλη δουλεια και καλες ρετσινες
![]()
Παιδιά δεν είναι φωτοσόπ. Είναι αληθινός. Το χέρι μου όταν τον χαιρετάω χάνετε μέσα στο δικό του. Θα γελάει όταν το διαβάζει. Ωραίος τύπος και εξυπηρετικός...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Παιδιά σε Ε46 με A/C και όχι κλιματισμό η εγκατάσταση οθόνης της Dynavin είναι αδύνατη, ή θα χρειαστεί πολύ κόψε-ράψε-ξήλωνε στο ταμπλώ για να μπει?
Kαι μία ακόμα ερώτηση: Η Dynavin ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιεί ως stock? Αν και με τα WinCE θα μπορείς να της φορτώσεις τα πάντα πάνω..
Οποιο προγραμμα θελεις. Εγω εχω 6 διαφορετικα
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
BabisStinson (15-12-12), BILL007 (03-02-13)
Εγώ έβαλα στο 46άρι μου Dinavin αλλά δεν ήμουν και τόσο ευχαριστημένος με την απόκριση της οθόνης (αφή)!! Έπρεπε να κάνεις τις επιλογές με το stick που σου δίνει μαζί αν ήθελες να είσαι ακριβής!! Επίσης (είχα την εγκατάσταση με android) με βασάνισε πολύ να εγκαταστήσω το Navigon (σπασμένο-στο κινητό μου δουλεύει μια χαρά) που και τελικά δεν δούλεψε!!Επίσης το πρόγραμμα που έχει προ-εγκατεστημένο (iGo) είναι μεν καλό, αλλά δεν είναι το Prime που είναι και το καλύτερο!! Στα αρνητικά του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται οτι πριν από κάθε φράση προσανατολισμού ακούγονταν ένα τρομερά δυνατό τσικ που σου πιρούνιαζε τα αυτιά!!! Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και σε άλλον που εγκατέστησε το ίδιο σύστημα και έτυχε να συναντηθούμε!!!
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή και τον τοποθετητή... έφταιγε ο ενισχυτής....!!!!!!!! :/
BILL007 (01-01-13)
σιγουρα ειναι με ντιζες??? το εχεις δει?
γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω, εχω μια 316i 2000μοντελο με a/c αλλα η λειτουργια των περιστεφομενων διακοπτων δεν νομιζω να ειναι με ντιζα, αλλα ηλεκτρικη απλα περοστρεφομενη, αφου ο ενας που ρυθμιζει μου θες να παει ο αερας ερχεται κουλουρα δεν εχει στοπ.
αν θυμαμαι καλα εχει 1 ντιζα τωρα τι να πω δεν παιρνω ορκο ο γιαννης κομπακτ το θυμαται καλυτερα