Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Συνεργειο φανοποιειας βαφης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δύσκολα, αλλά παίζει ρόλο και το σημείο που θα βαφτεί.

Γιατί όμως να μη γίνει σβήσιμο?
    πχ. αλλαγη πορτα σε Ασημι 3πορτο?????
    χωρις φυσικα να σβησεις σε φτερο εμπροσθιο + οπισθιο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πχ. αλλαγη πορτα σε Ασημι 3πορτο?????
    χωρις φυσικα να σβησεις σε φτερο εμπροσθιο + οπισθιο.
    Αν το χρώμα του αυτοκινήτου είναι σε καλή κατάσταση, ή ακόμα καλύτερα αν είναι φρεσκογυαλισμένο, πιθανόν η διαφορά να μην είναι μεγάλη (γιατί το ασημί είναι και χρώμα που συγχωρεί).
    Αλλά κανονικά ένα σβήσιμο το θέλει.

Γιατί να μην γίνει άλλωστε?
    Όλοι οι σωστοί μάστορες κάνουν.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το χρώμα του αυτοκινήτου είναι σε καλή κατάσταση, ή ακόμα καλύτερα αν είναι φρεσκογυαλισμένο, πιθανόν η διαφορά να μην είναι μεγάλη (γιατί το ασημί είναι και χρώμα που συγχωρεί).
    Αλλά κανονικά ένα σβήσιμο το θέλει.

Γιατί να μην γίνει άλλωστε?
    Όλοι οι σωστοί μάστορες κάνουν.
    Δηλ. Θα μου βαψεις μισο αμαξι?

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα παιδιά, χθες βράδυ με την βροχή ένα scooterάκι καρφώθηκε στον πίσω προφυλακτήρα μου μιας και δεν πρόλαβε να φρενάρει και δεν κρατούσε και την απαιτούμενη απόσταση λογικά..
    Κάναμε φιλική δήλωση ατυχήματος και τώρα περιμένω να κάνει δήλωση αυτός στην ασφαλιστική του για να τρέξουν οι διαδικασίες. Το θέμα είναι σε ποιο φανοποιείο να πάω για αλλαγή προφυλακτήρα.
    Έλεγα να πάω στον Πειραιά, εκεί που πήγε ο fanisk μιας και είναι κοντά σχετικά σε μένα και διάβασα ότι του έκανε σωστή δουλειά. Καμιά άλλη πρόταση εδώ κοντά Μοσχάτο/Ν.Φάληρο/Καλλιθέα? Ο Σπανός έχει καλό φανοποιείο?

Έχω και 2 απορίες:
    1) Μόλις κάνει δήλωση ο άλλος στην ασφαλιστική του, πάω φτιάχνω το αμάξι και περνάω από την ασφαλιστική του με την απόδειξη για να πληρωθώ? Γενικά τι πρέπει να γίνει από σήμερα?
    2) Μπορώ με κάποιον τρόπο ίσως να περάσω τον M-Pack? Προφυλακτήρας ο ένας, προφυλακτήρας κι ο άλλος...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BabisStinson Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα παιδιά, χθες βράδυ με την βροχή ένα scooterάκι καρφώθηκε στον πίσω προφυλακτήρα μου μιας και δεν πρόλαβε να φρενάρει και δεν κρατούσε και την απαιτούμενη απόσταση λογικά..
    Κάναμε φιλική δήλωση ατυχήματος και τώρα περιμένω να κάνει δήλωση αυτός στην ασφαλιστική του για να τρέξουν οι διαδικασίες. Το θέμα είναι σε ποιο φανοποιείο να πάω για αλλαγή προφυλακτήρα.
    Έλεγα να πάω στον Πειραιά, εκεί που πήγε ο fanisk μιας και είναι κοντά σχετικά σε μένα και διάβασα ότι του έκανε σωστή δουλειά. Καμιά άλλη πρόταση εδώ κοντά Μοσχάτο/Ν.Φάληρο/Καλλιθέα? Ο Σπανός έχει καλό φανοποιείο?

Έχω και 2 απορίες:
    1) Μόλις κάνει δήλωση ο άλλος στην ασφαλιστική του, πάω φτιάχνω το αμάξι και περνάω από την ασφαλιστική του με την απόδειξη για να πληρωθώ? Γενικά τι πρέπει να γίνει από σήμερα?
    2) Μπορώ με κάποιον τρόπο ίσως να περάσω τον M-Pack? Προφυλακτήρας ο ένας, προφυλακτήρας κι ο άλλος...
    Περνα απο εκει που εχω γραψει, νομιζω θα φυγεις χωρις παραπονο. Για να γινει η αλλαγη θα πρεπει να υπαρχει m-pack πανω. Αν (οπου πας) βρειτε εναν χτυπημενο στο ιδιο χρωμα βαλτε τον πανω πριν ερθουν αυτοι απο την ασφαλιστικη. Αλλος τροπος ειναι να τα βρειτε μεταξυ σας και να συμπληρωσεις την οποια διαφορα υπαρχει.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP