Εγώ πάλι είχα κάποιες επιφυλάξεις μήπως κάνει πλάκα ο Παναγιώτης και είναι κανένα φωτοσόπι.
Το κεφάλι του είναι υπερδιπλάσιο των κοριτσιών!
Μιά μπάτσα η κεφαλιά και έγραψες κάσα.![]()
Εγώ πάλι είχα κάποιες επιφυλάξεις μήπως κάνει πλάκα ο Παναγιώτης και είναι κανένα φωτοσόπι.
Το κεφάλι του είναι υπερδιπλάσιο των κοριτσιών!
Μιά μπάτσα η κεφαλιά και έγραψες κάσα.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
katsaraios (15-12-12)
Ειναι ωραιος τυπος ο ΘωμαςΣε αυτον εβαλα το Dynavin και τη καμερα-πλαισιο στο Compact. Καλη δουλεια και καλες ρετσινες
![]()
Παιδιά δεν είναι φωτοσόπ. Είναι αληθινός. Το χέρι μου όταν τον χαιρετάω χάνετε μέσα στο δικό του. Θα γελάει όταν το διαβάζει. Ωραίος τύπος και εξυπηρετικός...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Παιδιά σε Ε46 με A/C και όχι κλιματισμό η εγκατάσταση οθόνης της Dynavin είναι αδύνατη, ή θα χρειαστεί πολύ κόψε-ράψε-ξήλωνε στο ταμπλώ για να μπει?
Kαι μία ακόμα ερώτηση: Η Dynavin ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιεί ως stock? Αν και με τα WinCE θα μπορείς να της φορτώσεις τα πάντα πάνω..
BabisStinson (15-12-12), BILL007 (03-02-13)
σιγουρα ειναι με ντιζες??? το εχεις δει?
γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω, εχω μια 316i 2000μοντελο με a/c αλλα η λειτουργια των περιστεφομενων διακοπτων δεν νομιζω να ειναι με ντιζα, αλλα ηλεκτρικη απλα περοστρεφομενη, αφου ο ενας που ρυθμιζει μου θες να παει ο αερας ερχεται κουλουρα δεν εχει στοπ.