Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 163

Θέμα: Nanou Donuts.....

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντα με φιλους ειχαμε τετοια κουβεντα....αιφνιδιος πλουτισμος!!!...να κανουμε την καινοτομια του αιωνα!!!....να κανουμε κατι που δεν εχει κανει κανεις αλλος!!!!......να τα κονομησουμε χοντρα!!!

τελικα εγω μετα απο ατελειωτες κουβεντες κατεληξα στο συμπερασμα οτι θα κανω μια δουλεια που την ξερω καλα,καθοτι γιος τεντα,με στοχο την εξελιξη της και αναβαθμηση προς το καλυτερο......και αυτο πετυχα τελικα.

...εφτασα καπου,αλλα δεν θελω να μεινω στασιμος.....οι εποχες αλλαζουν,ερχονται αλλιως τα πραγματα...δυσκολιες πολλες....αν δεν κυκλοφορει χρημα εξω,η αναζητηση για νεα πραγματα δεν θα σταματησει...τι πρεπει να κανω ομως???....θα ενημερωσω τον συμφουρομιτη και φιλο μου Βασιλη (Νταφιντακ) να δει το θεμα και μιας και ειναι σε παρεμφερη αντικειμενο εργασιας,ας δει και ας πραξει τα αναλογα.

....εγω?....θα ψαξω να νοικιασω καλυτερο/αποδοτικοτερο (λογο θεσης)καταστημα πωλησης Τεντων απο αυτο που εχω τωρα!!!

2. The Following 6 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

dafidack (14-12-12), hades7 (14-12-12), Kostas_1 (14-12-12), Panos 316T (14-12-12), PANOS-E60 (14-12-12), Ptboul (14-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP