Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 94

Θέμα: Fiat 500 Abarth Esseesse kit

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

για να ολοκληρωσω το συλλογισμο μου...
    μιλαμε για γρηγορα αυτοκινητα πολης...
    μπορειτε να δειτε τιμες ανταλλακτικων, φτερα καπο κλπ, δυναμο ψυγεια, λαστιχα κλπ
    στο corsa opc επειδη ειχε την τυχη να το εχει ενας πολυ καλος μου φιλος (ειχε την τυχη να το πουλησει μαλλον), μια 4αδα λαστιχα για τις 18αρες (εργοστασιακες, εβγαινε με 17αρες και 18ρες) με 35αρι προφιλ εκανε 900+ευρο, το ψυγειο το οποιο ειχε ελλατωμα κανει εκτος εγγυησης 400ευρο, τα μοτερ ειναι αναλωσιμα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειδικα και αμα το τσιγγλισεις λιγο...
    για τα φιατ ειδικα τωρα που ανελαβε και την εισαγωγη των ανταλλακτικων ο Σαρακακης τα ιδια...
    σε σημειο που σου βγαινει πιο οικονομικο να συντηρεις μινι κουπερ s, που υποστηριζω ακομα και τωρα οτι ποιοτικα ειναι καλυτερο!
    τα fiat ηταν οικονομικα αυτοκινητα, στην οικογενεια μου ειχαμε και εχουμε παντα fiat, punto,uno,bravo, ολα μας ειχαν και εχουν βγει αψογα, μικρα κουσουρια τα οποια λυνονταν οικονομικα, και ποτε δεν ειχαμε κανενα παραπονα ουτε με την ποιοτητα γιατι παντα συγκρινεις βαση της τιμης....
    οταν ομως η τιμη παει σε αλλη κατηγορια, και η συντηρηση σε αλλη, αρχιζεις και συγκρινεις διαφορετικα...
    γιατι περα απ τα χρωμιομενα πλαστικα και τα αλκανταρα μπακετ και τα υπερβολικα αυτοκολλητα υπαρχουν και αλλα πραγματα που παραμενουν φιατ!

2. The Following 5 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

aristent (11-12-12), Bitz (12-12-12), chrisgiapz3 (11-12-12), GiannisRob (11-12-12), NS-conv (11-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σοβαρος συλλογισμος.
    Αυριο θα κανω μια ερευνα σχετικη.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε σημειο που σου βγαινει πιο οικονομικο να συντηρεις μινι κουπερ s, που υποστηριζω ακομα και τωρα οτι ποιοτικα ειναι καλυτερο!
    Μην ξύνεις πληγες γιατί έχω πρόσφατη οδυνηρή εμπειρία από Mini Cooper S...
    ΠΑΝΑΚΡΙΒΑτόσο σε αγορά όσο και σε συντήρηση , τεράστια κατανάλωση και ζημιάρικα!
    Είμαι 100% σίγουρος πως το Ζ4 μου ειναι μακράν πιο φθηνό σε συντήρηση (service)
    Detailing Madness

5. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Kostas_1 (11-12-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΠΑΝΑΚΡΙΒΑτόσο σε αγορά όσο και σε συντήρηση , τεράστια κατανάλωση και ζημιάρικα!
    ζημιαρικα ναι ναι συμφωνω....
    με λιγο ψαξιμο και ιδιαιτερα σε μαστορα την βγαζεις καθαρη....
    γιατι με το μινι κουπερ σε βλεπουν στα συνεργεια λες και εχεις φερραρι, και οι ιδιοκτητες βεβαια προκαλεσαν αυτην την αντιμετωπιση!
    το ζ4 που εχεις ειναι μακραν πιο φθηνο σε συντηρηση και απο το φιατ και απο το κορσα και απο οποιοδηποτε vag...
    λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι στα καινουρια αυτοκινητα η συντηρηση ειναι πιο ακριβη, και στα αυτοκινητα ταυλας πληρωνεις...(π.χ αμπαρθ, εςες, οπισι, τζιτιαι κλπ)
    στα bmw εχετε βρει τα κατατοπια, και για φθηνα ανταλλακτικα, και για ζημιες και μαστορες κλπ...
    σε οτι και να πας εκτος bmw Στεφανε θα πληρωσεις....

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου δεν το κουνας και ποτε ρε, ολη μερα το γυαλιζεις.

8. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Nick bmwlover (20-12-12), Vasilis M3 (16-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ενα αυτοκινητο που θα βγαζει 20.000 χλμ πολης, πρεπει πανω απο ολα να ειναι γενικα οικονομικο.
    Δεν μιλαμς για c1 του οποιου τα λαστιχα κοστιζουν 45 ευρωπαϊκα το ενα και το σερβις 120 αντιστοιχα, αλλα τουλαχιστον για ενα μεσο ορο 0,17 αντε 0,20 λεπτα το χιλιομετρο.
    Οτιδηποτε πανω απο αυτο για πολη το θεωρω παραλογο.
    Δεν ειμαι τσιφουτης, αλλα προτιμω να φαω 500 ευρωπαϊκα σε ενα μπουφαν παρα να τα καιω λαστιχα και βενζινες στο δρομο.

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα αυτοκινητο που θα βγαζει 20.000 χλμ πολης, πρεπει πανω απο ολα να ειναι γενικα οικονομικο.
    Δεν μιλαμς για c1 του οποιου τα λαστιχα κοστιζουν 45 ευρωπαϊκα το ενα και το σερβις 120 αντιστοιχα, αλλα τουλαχιστον για ενα μεσο ορο 0,17 αντε 0,20 λεπτα το χιλιομετρο.
    Δεν ειμαι τσιφουτης, αλλα προτιμω να φαω 500 ευρωπαϊκα σε ενα μπουφαν παρα να τα καιω λαστιχα και βενζινες στο δρομο.
    Πολύ ορθολογιστική προσέγγιση στην οποία με βρίσκεις σύμφωνο.

Από την άλλη, όμως, ποιες είναι οι απαιτήσεις σου σε επιδόσεις από το συμπαθές τετράτροχο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Να μην βαριεμαι στη διαδρομη.
    Αντε και να πηγαινω ως την Ανδρο τα Σουκου
    Καπου δεκα κιλα στον ιππο ειναι οκ για εμενα.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

και εγω μαζι σου....
    το αμπαρθ εχει 17αρες ζαντες...οποτε κοιτας λαθος....
    και ενδεικτικα εξω απ τον Σαρακακη ο προφυλακτηρας του αμπαρθ κανει 580ευρο ενω του απλου 250ευρο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 11-12-12 στις 22:21

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να μην βαριεμαι στη διαδρομη.
    Αντε και να πηγαινω ως την Ανδρο τα Σουκου
    Καπου δεκα κιλα στον ιππο ειναι οκ για εμενα.
    ξερεις πιο αυτοκινητο θα επαιρνα μεταχειρισμενο αν ημουν εσυ????
    c2 vts!!!!
    το αυτοκινητο αυτο θελει 2 αλλαγες...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2877570/

ειναι σβελτο ειναι πολυ ωραιο στο δρομο τα ανταλλακτικα του ειναι φθηνα και το μοτερ του ειναι διαμαντιιιι....

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP