Επειδη ηθελα και γω να ανεβασω μια ωραιοτατη φωτο και τελευταια στιγμη την εχασα μεσα απο τα χερια μου θα σας τη δειξω απλα απο φωτο που βρηκα στο ΝΕΤ και παραλληλα θα σας πω και το σκηνικο.Χθες λοιπον που καθομουνα στον υπολογιστη,ακουω στο αλλο δωματιο...κατι.Επιφυλακτικα πηγαινω προς τα κει και βλεπω αναμεσα στο παραθυρο και στη σιτα εγκλωβισμενο αυτο...![]()
https://grevena-fauna.blogspot.gr/2011/10/aquila.html
Αφου το επιασα και αφου μου εκανε μια μικρη γρατζουνια στο δαχτυλο με τα νυχια του αποφασισαμε με τη γυναικα μου να το βγαλουμε φωτο και να το αφησουμε και παλι στο φυσικο του περιβαλλον.Αλλα καμια φορα η βλακεια δεν εχει ορια...Οοοοχι,δεν ηθελα η φωτο να ειναι απο κινητο που το ειχε στα χερια της η γυναικα μου.Ηθελα καλη φωτο με καλη μηχανη για να φαινομαι ωραιος τρομαρα μου.Ετσι κατεβαινοντας κατω και κρατωντας το απαλα για να μην το πληγωσω κανει ενα αεροπλανικο και μου φευγει μεσα απο τα χερια σε χρονο ντετε.Περναει μπροστα απο τον Jonas (το καναρινι μας) ,το καναρινι παθαινει ενα ταρακουλο και το μεγαλο πτηνο βγαινει "σφαιρα" απο το παραθυρο...και φυσικα εγω μενω μ@κ@κ@ς.
Απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτη μου την εμπειρια κι ας μην καταφερα να ανεβασω την...πολυποθητη φωτογραφια!![]()