Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: Μουσικοι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bassakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    18 χρονια μπασσο (εξου και το nick name ΒΑSS-ακος ), με πολλα live στην πλατη μου και καποιους δισκους
    πλεον δεν ασχολουμε με γκρουπς κτλ , απλα παιζω με εναν φιλο ντραμερ
    στον ελευθερο χρονο μας, ετσι για την παρτη μας

επισης μικρος ειχα κανει και 7 χρονια πιανο, αλλα λογο οικογενειακων προβληματων (βλεπε χωρισμος γωνεων) το σταματησα

18 χρονια,αρα πρεπει να παιζεις καλα....Παντως καλα τα γκρουπ,αλλα σαν το τζαμαρισμα με φιλους(να ξερουν να παιζουν κιολας,οχι απλα να γρατζουνανε)δεν συγκρινεται τιποτα.Εχεις ελευθερια στο παιξιμο....

2. The Following 2 Users Say Thank You to Γιαννης Ε39 For This Useful Post:

aristent (08-12-12), Eleni (13-03-13)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έκανα 5 χρόνια soprano φλογέρα στο σχολείο σε καθημερινή βάση,γιατι είχαμε παιδική ορχηστρα.

Η ορχηστρα περιλάμβανε 3 ειδών φλογέρες (σοπράνο,άλτο κ τενόρ) ,3-4 διαφορετικά ξυλόφωνα,2 μεταλλοφωνα και κρουστά.

Αποκορύφωμα το 12ήμερο ταξίδι στην Ευρώπη το Πάσχα του 1995 για συναυλίες σε απίστευτα μέγαρα-καθεδρικούς ναούς κ.λ.π.

Επίσης έχω κάνει κ 4 χρόνια αρμόνιο,αλλά το σταμάτησα γιατι η δασκάλα ήταν μ@υVα%α κ δεν άντεχα να βλέπω να την μαρχαλεύει ο γκομενός της κάθε φορά που ερχόταν για να τη δει! Υ -ακόμα κ μες στο μάθημα -

4. The Following 6 Users Say Thank You to aggelosmk2 For This Useful Post:

Bassakos (09-12-12), Bazil Van Sinner (08-12-12), bill_m3 (09-12-12), Eleni (13-03-13), S8N (12-03-13), Stamatis (08-12-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αγγελε,για παρτουζ@ πηγαινε η δουλεια!!!

6. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

z3 2.2 (12-03-13)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγγελε,για παρτουζ@ πηγαινε η δουλεια!!!
    Έχεις ένα δίκιο,αλλά που μυαλό τότε ! Εγω ζούσα τον αγνο παρθένο έρωτα μαζί της(έστω κ μόνος μου ) ,δεν ήμουν ο τσούλος που είμαι σήμερα !

8. The Following User Says Thank You to aggelosmk2 For This Useful Post:

aristent (08-12-12)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιαννης Ε39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    18 χρονια,αρα πρεπει να παιζεις καλα....Παντως καλα τα γκρουπ,αλλα σαν το τζαμαρισμα με φιλους(να ξερουν να παιζουν κιολας,οχι απλα να γρατζουνανε)δεν συγκρινεται τιποτα.Εχεις ελευθερια στο παιξιμο....
    θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...ισως φταιει οτι οι δικες μου αναμνησεις ηταν αριστες με συγκροτηματα Εχω πολυ ομορφες στιγμες να θυμαμαι απο live's ,ηχογραφησεις , προβες, ατελειωτες μουσικες συζητησεις , μικρες περιοδειες με πουλμαν, κτλ κτλ

το τζαμαρισμα δεν ειναι κακο! ισα-ισα! απλα μου λειπει εκεινη η περιεργη αγωνια πριν βγω στην σκηνη, που ειχα ακομα και μετα απο πολλα χρονια και παρα πολλα live παντα κατι με επιανε , 5 λεπτα πριν βγω στην σκηνη ειχα ενα σφιξιμο σαν μικρο παιδι που παει για 1τη φορα σχολειο και δεν ξερει τι θα βρει! ,τα βλεματα και οι συζητησεις στα παρασκηνια , ....θυμαμαι μια φορα ,πριν βγουμε κοιτουσα τον εναν κιθαριστα μου και του λεω "ρε μ@λ@κ@ γυαλιζει το ματι σου! χαχαχαχαχα κοιτα μην κανεις καμια μλκια στην σκηνη !" και μου απαντα "γιατι το δικο σου τι κανει νομιζεις? ? ? χαχαχαχαχα"

ε! αυτο το συναισθημα μου μου λειπει αφανταστα...

10. The Following 6 Users Say Thank You to Bassakos For This Useful Post:

330Ci (08-12-12), aggelosmk2 (08-12-12), aristent (08-12-12), Bazil Van Sinner (08-12-12), Eleni (13-03-13), Nikos (27-02-13)

Περιοχή
    Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν διαφωνουμε,απλα το λεω γιατι σε live θα πρεπει να παιξεις κατι συγκεκριμενο ετσι ωστε να βγει το live σωστο.Στο τζαμαρισμα μπορεις να πειραματιστεις κατι το οποιο μελετησες και να δεις πως θα βγει.Καλα τα 4α και τα 8α κτλ,αλλα πιο καλα ειναι τα 7/8,9/8κτλ,οταν μπορεις να τα προσαρμοσεις σε ενα κομματι 4/4.Σιγουρα μπορεις να το κανεις μονος σου στην μελετη,αλλα πολυ καλυτερα ειναι οταν το κανεις με αλλους μουσικους και ακομα καλυτερα αν ειναι και καλυτεροι μουσικοι απο σενα.Στις προβες εγω δεν ειχα την ελευθερια να παιξω αυτο που μου εβγαινε.Επρεπε να παιξω αυτο που επαιζε ο ντραμμερ της μπαντας που καναμε cover καποιο κομματι της.

12. The Following User Says Thank You to Γιαννης Ε39 For This Useful Post:

aristent (08-12-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP