Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: E30 M20 Drift-project.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

αλλαγη του βηματος μ'ενα 4.27
    ετσι σιγα σιγα θα μαθω πολλα πραγματα!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Οσον αφορα το ντηζελ....μαλλον οσον αφορα το ολο "προτζεκτ" θα κανω μια παρομοιωση για να μπουμε ολοι μαζι στο θεμα.
    ........εισαι αραχτος στον καναπε οταν ξαφνικα σκαει τηλεφωνο ......
    -εσυ -Οριστε!
    -******* -Καλησπερα,τον κυριο bixti θα ηθελα.
    -εσυ -ε εεεε ο ιδιος!!!!
    -gamisteme -τι κανειιιιιιιιιις?????Ειμαι η συμαθητρια σου,η gamisteme,με θυμασαι????
    -bixtis -ξεχνιεται τετοιο κοριτσι,gamisteme????που εισαι εσυ βρε ψυχη,χρονια εχω να σε δω(ξεχνιεται τετοιο νιμου???πωωωωω ρε φιλε τι κακο μας βρηκε βραδιατικο).
    -gamisteme -ειμαι στην ***(πολη σου),απο προχτες με ενα φιλο μου,σημερα το απογευμα μαλωσαμε,με αφησε και εφυγε.......μονος ζεις????
    -bixtis -(τζοκερ 5+1 !!!!!!) εεεεεεεε βασικα....ΝΑΙ ,μαλιστα,πες μου που εισαι.....

........ειναι 01,30το ξημερωμα και μολις εχεις μπει στο σπιτι με την gamisteme,πειναει,πρεπει κατι να κανεις,τα ντηλιβεραδικα ειναι κλειστα(ευτυχως κι ολας γιατι θα ηθελε κανα 20ευρω παραγγελια),φαγητο δεν εχεις,ξερεις ομως να μαγειρευεις,ευκαιρια να κανεις κατι,να σπασει ο παγος,να περασει η ωρα και να την εντυπωσιασεις!!!!Ο ερωτας απο το στομαχι περναει ;-) ,Bαζεις λοιπον τα δυνατα σου με τα υλικα που εχεις να κανεις το καλυτερο πιατο για την gamisteme !!!!Aν ολα πανε καλα,απο το επομενο πρωι,μπορεις να αρχισεις να αγοραζεις λιγα λιγα πραγματα,να ασχοληθεις με την gamisteme και αφου την γουσταρες τοσο πολυ να κανεις και σχεση μαζι της.....

Καπως ετσι εσκασε το 30αρι μας και λεω μας γιατι παει παρτoyza με αλλους 2.
    Και αφου οντως ειναι λιγο sick η φαση λεμε να δοκιμασουμε και τιποτα extreme

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

2. The Following 4 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

A8hnaios (07-12-12), Bassakos (07-12-12), Dr. Yamastura (08-12-12), Panos 316T (07-12-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP