Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: Imola Red F10 M5.....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Μ3 τι εξυπηρετεί;
    Το 535 δηλαδή μπορείς να το τρέξεις νόμιμα;
    Το Μ3 είναι σπορ αυτοκίνητο και όχι 'σπορ λιμουζίνα'.
    Είναι πιο μικρό, πιο ελαφρύ και απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να ευχαριστίεται σπορ οδήγηση και να το βάζει σε πίστα.
    Το 535 ούτε αυτό μπορείς να το τρέξεις μόνιμα, αλλά παραμένει γρήγορο (για μια προσπέραση, για να χαρείς το γκάζι) χωρίς να έχει το εξωφρενικό κόστος συντήρησης ενός Μ5.
    Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ τον λόγο ύπαρξης των νέων Μ5 με τα 500+ άλογα.
    Από το Ε60 και μετά χάθηκε η μπάλα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι μπορει να κανω λάθος και να το μπερδευω με κατι άλλο.Και οχι μόνο τα Μ5 αλλα και άλλες γρηγορες λίμο.Δεν σημαινει ομως οτι απαξιωνω τις ποιο καθαρόαιμες εκδόσεις καποιων μοντελων ,ανεξαρτητως εταιρείας,επειδή δεν ταιριάζουν με τα γουστα μου ή τις ανάγκες μου !

Οτι και οποιοδήποτε μεγαλο γρηγορο σενταν.Για τα γούστα σου καμία για τα γούστα μου πολλά !

Στην πίστα τους χρόνους του CSL φυσικά και δεν τους κανει αλλα οποιος το βαλει δεν σημαινει οτι δεν μπορεί να το χαρεί.Αν θελω να κανω χρόνους δεν θα παρω Μ5,ούτε καν BMW !!Δεν διαβασα να κανει παραπονα κανεις για το ring taxi.

Οτι σχεση εχει το 335 με το Μ3 αλλη τοση εχει το 535 με το Μ5 δλδ καμια.Οσο για το "μήκος" και τις προεκτασεις του δυστηχως στο "ταμειο" γινεται η μέτρηση !

Συμφωνω !

Αποψή σου και φυσικά σεβαστή αλλα πολύ ευκολα "στροφάρεις" ή ειναι ιδεα μου ?
    Μονίμως αναφέρεις το CSL, τι σχέση έχει αυτό και που το ανέφερα εγώ ?
    Φυσικά και δεν συγκρίνω ένα Μ5 με ένα CSL, δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο αυτοκίνητο.
    Τα ring taxi που λες είναι πολύ αργά στο Ρινγκ, γυρίζουν σε ίδιο χρόνο με ένα 330 Ε90...
    Εκτός και αν αυτό το θεωρείς benchmark εσύ ότι το Μ5 είναι γρήγορο σε πίστα.

Δεν ξέρω γιατί με κρίνεις λέγοντας ότι 'στροφάρω'. Δεν νομίζω να σε χαρακτήρισα.
    Ανέφερα την άποψή μου για το Μ5 καθώς και ότι έχω δει ότι οι ιδιοκτήτες Ε60 γουστάρουν ότι Μ5 και αν βγεί (ακόμη και ηλεκτρικό, θα το λατρέψουν αρκεί να είναι Μ5).
    Έχω οδηγήσει Μ5 Ε34 (και τα 2), Μ5 Ε39 και Μ5 Ε60. Το νέο δεν ήθελα να το οδηγήσω, τι να κάνουμε τώρα ?
    Το οδήγησε φίλος μου και μου είπε την δική του εμπειρία και αποφάσισα να μην χάσω το χρόνο μου κάνοντάς το βόλτα.
    Το βλέπω λίγο αφελές να μου λες 'πως εκφέρεις άποψη ενώ δεν έχεις εμπειρία'.
    Οδήγησα 3 διαφορετικά F10 και δεν μου αρέσαν.
    Οπότε άν έχω γενικά άποψη για τα αυτοκίνητα το ξέρω εγώ

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Μ3 είναι σπορ αυτοκίνητο και όχι 'σπορ λιμουζίνα'.
    Είναι πιο μικρό, πιο ελαφρύ και απευθύνεται σε κάποιον που θέλει να ευχαριστίεται σπορ οδήγηση και να το βάζει σε πίστα.
    Το 535 ούτε αυτό μπορείς να το τρέξεις μόνιμα, αλλά παραμένει γρήγορο (για μια προσπέραση, για να χαρείς το γκάζι) χωρίς να έχει το εξωφρενικό κόστος συντήρησης ενός Μ5.
    Γι'αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ τον λόγο ύπαρξης των νέων Μ5 με τα 500+ άλογα.
    Από το Ε60 και μετά χάθηκε η μπάλα.

Μονίμως αναφέρεις το CSL, τι σχέση έχει αυτό και που το ανέφερα εγώ ?
    Φυσικά και δεν συγκρίνω ένα Μ5 με ένα CSL, δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο αυτοκίνητο.
    Τα ring taxi που λες είναι πολύ αργά στο Ρινγκ, γυρίζουν σε ίδιο χρόνο με ένα 330 Ε90...
    Εκτός και αν αυτό το θεωρείς benchmark εσύ ότι το Μ5 είναι γρήγορο σε πίστα.

Δεν ξέρω γιατί με κρίνεις λέγοντας ότι 'στροφάρω'. Δεν νομίζω να σε χαρακτήρισα.
    Ανέφερα την άποψή μου για το Μ5 καθώς και ότι έχω δει ότι οι ιδιοκτήτες Ε60 γουστάρουν ότι Μ5 και αν βγεί (ακόμη και ηλεκτρικό, θα το λατρέψουν αρκεί να είναι Μ5).
    Έχω οδηγήσει Μ5 Ε34 (και τα 2), Μ5 Ε39 και Μ5 Ε60. Το νέο δεν ήθελα να το οδηγήσω, τι να κάνουμε τώρα ?
    Το οδήγησε φίλος μου και μου είπε την δική του εμπειρία και αποφάσισα να μην χάσω το χρόνο μου κάνοντάς το βόλτα.
    Το βλέπω λίγο αφελές να μου λες 'πως εκφέρεις άποψη ενώ δεν έχεις εμπειρία'.
    Οδήγησα 3 διαφορετικά F10 και δεν μου αρέσαν.
    Οπότε άν έχω γενικά άποψη για τα αυτοκίνητα το ξέρω εγώ
    Απο τον τροπο γραφής σου ειπα οτι στροφαρεις ευκολα γιατι δειχνεις να εκνευριζεσαι με το να επιμενεις οτι ειναι μ@λακια.
    Πού ανεφερα εγω οτι δεν εχεις εμπειρία ή αποψη ??
    Για τα δικα μου και τα δικά σου γουστα-προτιμησεις εκανα αναφορα.
    Διαβασε λιγο ποιο προσεκτικα σε παρακαλω και μετα κανε αναφορες περι αφελειας.
    Το csl το αναφερω γιατι είναι μετρο συγκρισης !

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλως η κακως (για μενα κακως) σχεδον ολες οι εταιρειες τα τελευταια χρονια ολο και μεγαλωνουν τα μοντελα σε ογκο.
    Ετσι λοιπον φαινεται οτι η αρεσκεια για τα κορυφαια μοντελα σε δυναμη παιζει ρολο με το μεγεθος σε κοινο - σχεδιαστες-αγοραστες .
    Για αυτο αλλωστε η bmw τα εκανε ολα Μ και τα μεγαλωσε σε ογκο ..
    Προχθες παραδειγμα ηταν παρκαρισμενη F30 μπροστα στο ξενοδοχειο ομορφη αλλα και τοσο πιο ογκωδης απο την Ε90 και περισσοτερο ακομα απο την Ε46.
    Ακομα και διπλα-διπλα να εχεις ενα Μ5 με ενα απλο παλι θα ακουσεις περισσοτερα θετικα για ποιο?? Για το Μ....
    Μην σου κανει εντυπωση Αλεξ ,η ταση να βλεπουν-βλεπουμε τα πιο μεγαλα πιο δυνατα και να μας-τους αρεσουν πιο πολυ η το ιδιο ακομα και αν ειναι ασχημα ειναι "προγραμματισμενη" εδω και χρονια.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP