Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 88

Θέμα: Runflat vs normal

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόνο μια βδομάδα άντεξα τα runflat bridgestone R040 το 2008, 225/40X18.
    Τα πέταξα και ειχα φορέσει απλά cοnti3. Απ τον Ιούνιο φορώ τα conti5 και είμαι ικανοποιημένος.
    Ζάντα για rft πρέπει να μπαίνει rft δεν ισχύει, το αντίστροφο νομίζω ναι.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Samaro (06-12-12)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα P Zero τα φοραω τωρα....ελα να οδηγησεις το αυτοκινητο να βγαλεις συμπερασμα μονος σου .....δεν λεω τιποτα αλλο.
    Εγω σαν πρωτη επιλογη απο αυτα που εχω βαλει στο συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι τα ps2 και μετα τα contact.

Rides
    0

Προεπιλογή

ωραια,αλλη μια υποκειμενικη αντιπαραθεση για τα ρανφλατ.τελικα ειναι θεμα αισθησης και εμπειριων.και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του και κανει τις επιλογες του.

και εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι και τις ιδιες γνωμες ακουω.οποτε η' πρεπει να ξοδευτω και να δοκιμασω συμβατικα για να δω αν εχει διαφορα η' να εμπιστευθω την μαμα και ολους οσους προτεινουν ξανα ρανφλατ και να μην ευχαριστιεμαι οδηγηση καθε φορα που ειμαι σε σκατα δρομο δλδ. στο 96% των περιπτωσεων.
    γιατι εγω δεν μπορω πολυ απλα να συνηθισω τα ρανφλατ!μεχρι που εχω πιο κατω πιεσεις για να μην τα ακουω τοσο πολυ!

και γιαυτο φταινε οι κωλοεταιρειες που αποφασισαν να μην βαζουν ρεζερβα πριν καλα -καλα τελειοποιησουν τα ρανφλατ ωστε να μην ταλαιπωρουν τα αυτοκινητα μας και τα νευρα μας.γινομαστε πειραματα των βιομηχανιων για να προχωρησει η εξελιξη τους.το θεωρω γελοιο ,ακομα και αν μπορουμε στις περισοτερες των περιπτωσεων να κανουμε αρκετα χιλιομετρα με σκασμενο ρανφλατ ,να μην υπαρχει επιλογη απο εμας να παραγγελνουμε αυτοκινητο με ρεζερβα αναγκης στην αγορα μας, απο την στιγμη που αφορα την δικια μας ασφαλεια και την πληρωνουμε αρκετα.και απο την στιγμη μαλιστα που τα ρανφλατ δεν μας αρεσουν.

εγω σκεφτομαι να αλλαξω τα ρανφλατ ,και οταν παω ταξιδι εκτος πολης να παιρνω μια ρεζερβα αναγκης μαζι μου στο πορτμπαγαζ και ας χανω χωρο.το θεμα με τα κιτ το θεωρω χαζο.για μεσα στην πολη οδικη,τι να κανουμε..
    οταν βγαλουν ρανφλατ που να συμπεριφερονται σε ηχο και αισθηση σαν τα συμβατικα θα το σκεφτω.εν αναμονη των 3ης γεννιας ελαστικων ρανφλατ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόνο μια βδομάδα άντεξα τα runflat bridgestone R040 το 2008, 225/40X18.
    Τα πέταξα και ειχα φορέσει απλά cοnti3. Απ τον Ιούνιο φορώ τα conti5 και είμαι ικανοποιημένος.
    Ζάντα για rft πρέπει να μπαίνει rft δεν ισχύει, το αντίστροφο νομίζω ναι.
    Τα ελαστικά τύπου run flat
    τοποθετούνται ΜΟΝΟ σε extended hub ζάντες (ΕΗ2 - ΕΗ2+)
    Δεν επιτρέπεται να τοποθετηθούν σε ζάντες συμβατικών ελαστικών,
    διότι κυνδινεύουν να ξεζανταριστούν όταν περιστρέφονται με απώλεια πίεσης αέρα
    Τα συμβατικά ελαστικά ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να τοποθετηθούν σε ζάντες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για τοποθέτηση run flat ελαστικών

Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://www.pirelli.com/mediaObject/...atMounting.pdf

6. The Following 9 Users Say Thank You to koumparos For This Useful Post:

aristent (06-12-12), bill_m3 (06-12-12), drbiloukos (03-01-13), gnx (06-12-12), joseph (06-12-12), Konstantinos E60 (06-12-12), kostas1.6 (06-12-12), Kostas_1 (06-12-12), Ptboul (06-12-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο koumparos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ελαστικά τύπου run flat
    τοποθετούνται ΜΟΝΟ σε extended hub ζάντες (ΕΗ2 - ΕΗ2+)
    Δεν επιτρέπεται να τοποθετηθούν σε ζάντες συμβατικών ελαστικών,
    διότι κυνδινεύουν να ξεζανταριστούν όταν περιστρέφονται με απώλεια πίεσης αέρα
    Τα συμβατικά ελαστικά ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να τοποθετηθούν σε ζάντες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για τοποθέτηση run flat ελαστικών

Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://www.pirelli.com/mediaObject/...atMounting.pdf
    Γράφω κάτι διαφορετκό?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP