Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Συγκρίσεις (δεκαετιών) Αυτοκινήτων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατα τη γνωμη μου εχουν ερθει τα πανω-κατω στα τοτε αυτοκινητα με τα σημερινα.
    1)οταν στις αρχες του αιωνα τρακερνε ενα αμαξι με 30 χλμ,ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα ηταν και θανατηφορο........ενω σημερα με τα ιδια χλμ. βγαινεις ατσαλακωτος απο μεσα και αρχιζεις τα ''μπινελικα''........αρα φοβερη προοδος στην ασφαλεια.
    2)τα παλαιοτερα αυτοκινητα ειχαν κινητηρες με αμετρητα κυβικα και ιπποδυναμεις για γελια,με καταναλωση καυσιμου ενος φερυ-μποτ.............ενω τα σημερινα καμια σχεση........ειναι πιο οικολογικα.
    3)εδω θα πω λιγο απ'ολα..........ανεση στο ταξιδι με αναπαυτικοτατα σαλονια,ακομα και σε μικρης κατηγοριας αυτοκινητα....ενω παλια επρεπε να αγορασεις ισως το ακριβοτερο της αγορας,που και παλι δεν ''επιανε'' ενα σημερινο μικρο........
    να πω ακομα για τα αμετρητα συστηματα ασφαλειας ABS,BAS,DSC,ESP,AIRBAGS........και παρα πολλα ακομα που οταν κανουμε τη μαλ@@@ια μας γλυτωνουν..............ενω παλαιοτερα,εμπαινες πχ σε μια στροφη με ''λιγα παραπανω'' και οι τουμπες ηταν φυσιολογικη εξελιξη των πραγματων.........
    αλλα οφειλω να αναγνωρισω και κατι για τα παλια..........ηταν πολυ-πολυ πιο αξιοπιστα απο θεμα βλαβων απο τα σημερινα..........ολοι μας λιγο πολυ εχουμε ακουσει τη φραση απο μεγαλυτερους μας.....''20 χρονια το εχω,και μονο βενζινη βαζω''.............και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι λενε αληθεια.........
    και κατι ακομα.....τα παλαιοτερα ειχαν ''χαρακτηρα'' που λεμε........ενω τα σημερινα ειναι σαν εχουν βγει απο video game.
    ετσι φιλε μου το βλεπω εγω,το ολο θεμα.....
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ αλλα σκεψου ενα μ3/// ε30 200 κατι αλογα του 1980!!!!!!!!!!!!!!!! σκετη κα..λα ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ????? ΚΑΙ σε ενα πραγμα ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!!!! ΟΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ???? ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ??? η κουλαμαρα φταιει και η ασχετοσινη.... ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΑΡΟΥΧΩΝΟΥΝ ΜΕ Α.Β.Σ. ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ???? ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ............................ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο makisM5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ αλλα σκεψου ενα μ3/// ε30 200 κατι αλογα του 1980!!!!!!!!!!!!!!!!
    σκετη κα..λα ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ????? ΚΑΙ σε ενα πραγμα ΔΙΑΦΩΝΩ!!!!!!! ΟΙ
    ΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ???? ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ??? η κουλαμαρα φταιει και η ασχετοσινη.... ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΑΡΟΥΧΩΝΟΥΝ ΜΕ Α.Β.Σ. ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ???? ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ............................ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
    Ισως δεν ειμουν σαφης............εγω φιλε μακη αναφερομαι στον μεσο οδηγο και οχι στον καυλιαρη ¨χερα¨ με το μ3..........οσο για τις τουμπες να πω οτι ενα αμαξι το οποιο διαθετει esp.......σε μια στροφη με λιγα παραπανω χλμ επεμβαινει και μαζευει την ουρα φρεναροντας καποιους τροχους........αυτο εννοουσα πριν.........

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

ασφάλεια
    multimedia
    ηλεκτρονικά για τα πάντα
    ΠΩΣ βγαίνουν τα άλογα, δηλαδή ομαλά και χωρίς ρύπους
    ποιότητα κατασκευής (αλλά ίσως όχι τόσο αξιοπιστία)
    καλύτερη οδηγική συμπεριφορά αλλά λιγότερο feedback
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP