Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Περι reprogramming με LPG

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ok

αλλά

τον όρο μπάμπη σουγιά ΕΣΥ πάλι τον χρησιμοποίησες

εμένα δεν με ενοχλέι καθόλου να είναι supporting ή ότι αλλο θέλεις ... αλλά όταν τους αναφέρω εγώ (ορισμένους ... πχ Σάλια ή Τάκη κλπ ) γράφοντας με πολύ καλά λόγια τα όντως πολύ δυνατά αυτοκίνητα που φτιάχνουν ... ΕΣΥ το χλευάζεις και το απαξιώνεις ... λέγοντας για μπάπμη σουγιά κλπ κλπ

κακοπροαίρετος ΔΕΝ είμαι ... αν ήμουνα ποιος ο λόγος να συμμετέχω εδώ ??? ... εξάλλου όπως γράφω (με το ίδιο ύφος εννοώ) στο μότορσπορτ 5 χρόνια γράφω και εδώ !!! ... άρα ΦΑΟΥΛ Ο ΨΟΓΟΣ ... ειδικά από εσένα δεν το περίμενα !!!

τα σεβαστά μέλη ΔΕΝ λένε ότι δουλεύουν τα κομπρεσερ (δεν τα βγάζω από το μυαλό μου Στάθη) λένε ότι μπορεί ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ δουλέψουν ... εξάλλου δεν έχουν παρα να απαντήσουν

τέλος δεν αμφιβάλλω ότι η BMW μπορεί να ρυθμίσει τον s54 να δουλέψει με υγραέριο ... έχοντας διαβάσει ΠΛΗΡΩΣ πως λειτουργεί το συγκεκριμένο μοτέρ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ θα το πρότεινα να το κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ αφού η BMW προφανώς ΔΕΝ θα το αναλάβει !!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

τον ορο του μπαμπη τον χρησιμοποιουμε (εκτος απο μενα και αλλοι) κανοντας πλακα, οπως κανεις κι εσυ.
    σοβαρα πιστευεις οτι υπαρχει σκοπος να μειωθει ειδικα η δουλεια καποιου αποδεδειγμενα καλου επαγγελματια?
    ο καθενας ειναι ελευθερος αλλωστε να επιλεξει αυτο που θελει.
    και κατι αλλο. το οτι εγω επελεξα γερμανο προγραμματιστη στο παρελθον, δεν μου αφαιρει το δικαιωμα να επιλεξω, ελληνα στο μελλον...

δεν ειπα οτι εισαι κακοπροαιρετος. το αντιθετο ειπα. δεν το διαβασες καλα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sm6 Εμφάνιση μηνυμάτων
    για να μην ερχεται ο bmw ο φιλος μας ή ο καθε ενας που δεν ειναι καλοπροαιρετος (οπως θεωρω οτι εισαι εσυ) και να μας λεει οτι κανουμε "πλατες" στον εναν ή τον αλλον.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 12-03-10 στις 18:52 Αιτία: διεκρινηση

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP