Αμαρτια σκετη...
Αμαρτια σκετη...
Ι donut understeer...
Το αμαξι ειναι τοσο μ@λ@κια που δε θα επρεπε να λεγεται Μ5, δε θα κολλησουμε στο χρωμα...Εχει και ψευτικο ηχο V8 απο τα ηχεια κλεμμενο απο Αουντι....Παει και το Μ5. Σιγα-σιγα την κανει και το division.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 06-12-12 στις 09:05
Eleni (21-12-12), Nick bmwlover (21-12-12)
Αν δεν κάνω λάθος παρόμοιο κόλπο με τον ήχο του μοτέρ έχει ξαναγίνει σε παλαιότερα μοντέλα.
Αλλά να λέμε ότι είναι μ@λακια ένα αμάξι επειδή δεν μας αρέσει ή γιατί δεν ικανοποιεί τις δικές μας επιθυμίες χωρίς να το έχουμε οδηγήσει κιόλας είναι κάπως....
Το m5 είναι για να καταπίνει χλμ άνετα και ξεκούραστα άντε και για κανένα χαμόγελο σε καμια στροφουλα .
Το csl για να γράφει χρόνους και να βγάζεις τα γούστα σου.
Το καθένα έχει την χάρη του τα υπέρ και τα κατά του. Δεν γίνεται να παίρνω το csl για να κατεβω Αθήνα ,να κάνω 500 χλμ,και να παραπονιέμαι ότι πονάει ο κωλος μου !
Γνωστά πράγματα είναι και χιλιοειπωμενα.
Μ@λακια όμως δεν το λες..!
alexm (06-12-12), Bitz (22-12-12), joseph (06-12-12), katsaraios (06-12-12), Leonidas_E39 (21-12-12), Nick bmwlover (21-12-12), Vasilis M3 (06-12-12)
K.Kωστα μας για Αθηνα μονο 750 Li με . . .
Ξερεις εσυ !!!
Λάθος κάνεις, είναι το πρώτο που παίζει ήχο από τα μεγάφωνα.
Όλοι με τα Ε60 λατρεύετε τα Μ5.
Εξήγησέ μου τι σκοπό εξυπηρετεί ένα σεντάν 2 τόνων με 560 άλογα, που έχει τελική 300+ και μπορείς να το τρέξεις νόμιμα μόνο στη Γερμανία ?
Για πϊστα δεν κάνει, για βουνό δεν κάνει, για ευθείες κάνει αλλά απαγορεύεται.
Τι προσφέρει παραπάνω σε σχέση με ένα 535 ? Μήπως μεγαλύτερο "μήκος" στον ιδιοκτήτη ?
Όμορφο είναι, αλλά και το απλό 5αρι είναι.
Ναι λοιπόν, το θεωρώ μ@λακία όχημα όπως και το Χ6
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 06-12-12 στις 13:22
Stathis (06-12-12)
Το Μ3 τι εξυπηρετεί;
Το 535 δηλαδή μπορείς να το τρέξεις νόμιμα;
Είναι για κάποιον που θέλει να συνδυάζει τις xtreme επιδόσεις των exotic car σε συσκευασία συμβατικού και θέλει και να χωράει και την οικογένειά του για βόλτα και εκδρομή αμαλάχει με μπαγάζια.
xtreme επιδόσεις δεν έχει ούτε το 320 ούτε το 520 ούτε το 535.
Και θα σου δώσω ένα παράδειγμα: αν είσαι ένας οικογενειάρχης και θες να έχεις ένα αυτοκίνητο με xtreme επιδόσεις μπορείς να έχεις ένα κοινό 1400-1600 οικογενειακό και ένα xtreme διθέσιο π.χ. ferrari 360 , μιάς και πλέον πουλιούνται τσάμπα (σε σχέση με την αρχική αξία τους) και το τεκμήριο είναι αστείο λόγω δεκαετίας.
Μπορείς να πηγαίνεις με το 360 στην δουλειά; Μάλλον ΟΧΙ. Οικογενεική βόλτα; ΟΧΙ. Εκδρομές; ΟΧΙ. Θα αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς το 1400 και να ΒΡΙΖΕΙΣ που κάθεται στο γκαράζ το αγαπημένο σου αυτοκίνητο. ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Με το Μ5 καλύπτεις και τα δύο. Μόνο ένα κακό έχει: Οτι μπορεί ο άλλος με ένα πεντοχίλιαρο να το κάνει εμφανησιακά το ίδιο. Με άλλα λόγια δεν ξεχωρίζεις άλλα ούτε και προκαλεις, πράγμα το οποίο στην σημερινή εποχή μπορεί να είναι και καλό....
Απλά γίνεται απαγορευμένο λόγω ελληνικού φορολογικού συστήματος. Οχι τόσο στην απόκτηση όσο στην συντήρηση (βλ. 5000 κυβικά)
Ναι μπορει να κανω λάθος και να το μπερδευω με κατι άλλο.Λάθος κάνεις, είναι το πρώτο που παίζει ήχο από τα μεγάφωνα.Και οχι μόνο τα Μ5 αλλα και άλλες γρηγορες λίμο.Δεν σημαινει ομως οτι απαξιωνω τις ποιο καθαρόαιμες εκδόσεις καποιων μοντελων ,ανεξαρτητως εταιρείας,επειδή δεν ταιριάζουν με τα γουστα μου ή τις ανάγκες μου !Όλοι με τα Ε60 λατρεύετε τα Μ5.
Οτι και οποιοδήποτε μεγαλο γρηγορο σενταν.Για τα γούστα σου καμία για τα γούστα μου πολλά !Εξήγησέ μου τι σκοπό εξυπηρετεί ένα σεντάν 2 τόνων με 560 άλογα, που έχει τελική 300+ και μπορείς να το τρέξεις νόμιμα μόνο στη Γερμανία ?
Στην πίστα τους χρόνους του CSL φυσικά και δεν τους κανει αλλα οποιος το βαλει δεν σημαινει οτι δεν μπορεί να το χαρεί.Αν θελω να κανω χρόνους δεν θα παρω Μ5,ούτε καν BMW !!Δεν διαβασα να κανει παραπονα κανεις για το ring taxi.Για πϊστα δεν κάνει, για βουνό δεν κάνει, για ευθείες κάνει αλλά απαγορεύεται.
Οτι σχεση εχει το 335 με το Μ3 αλλη τοση εχει το 535 με το Μ5 δλδ καμια.Οσο για το "μήκος" και τις προεκτασεις του δυστηχως στο "ταμειο" γινεται η μέτρηση !Τι προσφέρει παραπάνω σε σχέση με ένα 535 ? Μήπως μεγαλύτερο "μήκος" στον ιδιοκτήτη ?
Συμφωνω !Όμορφο είναι, αλλά και το απλό 5αρι είναι.
Αποψή σου και φυσικά σεβαστή αλλα πολύ ευκολα "στροφάρεις" ή ειναι ιδεα μου ?Ναι λοιπόν, το θεωρώ μ@λακία όχημα όπως και το Χ6
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 06-12-12 στις 13:56
alexm (06-12-12), aristent (06-12-12), Bitz (22-12-12), Nick bmwlover (21-12-12)
παιδια επειδη λενε πως τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται αλλα ο Κωνσταντινος μαλλον δεν τα καταλαβε ας εξηγησω πως λεγοντας μ@λακια εννοω οτι δεν πλησιαζει τα αλλα Μ5 κυριως τον θεικο V10 που δεν ξαναβγαινει. Σαν αμαξι μπορει να ειναι τελειο αλλα για μενα Μ δεν ειναι....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 06-12-12 στις 14:16