Δηλ. το Μ3 Ε92 εχει απλα ελαστικα?
Δηλ. το Μ3 Ε92 εχει απλα ελαστικα?
M 3 (E46) 00– /Cabrio (E46) 01–
3.2 24 V (252 kW)
225/45 ZR 18 VA 2.3 2.8 255/40 ZR 18 HA 2.4 3.3
225/40 ZR 19 VA 2.3 2.8 255/35 ZR 19 HA 2.4 3.3
M 3 CSL 03–
3.2 24 V (265 kW)
225/40 ZR 19 VA 2.3 2.8 255/35 ZR 19 HA 2.4 3.3
235/35 ZR 19 VA XL 2.4 2.8 265/30 ZR 19 HA XL 2.4 3.2
Συμβατικά ελαστικά
Και δυο κουβέντες για τα ΚΤΕΟ
Στην Ελλάδα περνάς ΚΤΕΟ ακόμα και χωρίς λάστιχα, μόνο με τις ζάντες
Ακόμα και χωρίς να παρουσιάσεις το αυτοκίνητο
Με ένα μόνο τηλέφωνο και με το ανάλογο ελαιόλαδο,
στο φέρνουν το χαρτί στο σπίτι
Στη Γερμανία τα ΚΤΕΟ εφαρμόζουν ότι ορίζει ο κατασκευαστής
Τα μεν Μ3 έχουν εργοστασιακά λάστιχα extra load
Για τα δε υπόλοιπα (πχ. σειρά 1) δεν είναι υποχρεωτικός εξοπλισμός τα rft
Είναι προαιρετικός και συμφωνεί και η bmw με αυτό
mark e92 (06-12-12)
Στην ερωτηση του Γιαννη τελικα πια είναι η απάντηση απλα ή R/F ασχετα απο την διαφορά στα χρήματα. Ρωταω γιατι και εγω το ιδιο πρόβλημα εχω.
ρε παιδιά...δεν μιλάμε για αγωνιστηκά αυτοκίνητα. οι επιδόσεις και τα νούμερα είναι για όλα τα αυτοκίνητα, ανεξαιρέτου κατηγορίας για τον τύπο και τις εντυπώσεις του κόσμου.
διαβάστε λίγο τι λέτε...το Μ3 δλδ που δεν έχει ανάγκη λόγο δύναμης να βάλει βαρύτερο ελαστικό δεν το φοράει και πάει περίπατο η ασφάλεια, ενώ ένα 116 που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, το φοράει...μα είναι δυνατόν να πιστεύετε αυτό το πράγμα???
ρε κουμπάρε...δεν προσπαθώ να ξεγλυστρίσω, ούτε και έχω κάτι εναντίον των ρανφλατ. μάλιστα εν μέρη απαντάς στο σκέλος που αναφέρεσαι στα ΚΤΕΟ.
όπως ακριβώς λές και εσύ λοιπόν, εξήγησε μου σε παρακαλώ, για ποιον λόγο το μη ασφαλές έξτρα λόουντ είναι βασική προυπόθεση στο τυπικότατο γερμανικό ΚΤΕΟ για να περάσει τον έλεγχο ένα αμάξι υψηλών επιδόσεων, ενώ αντίθετα το ασφαλέστατο ρανφλατ, είναι προεραιτικό.
run flat = τρέχουν καθησμένα
extra load = έξτρα φορτίο
sympether with chiefτης
κάτω κάτω έχει μια ολόκληρη παράγραφο και για τα ρανφλατ, όπου δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι ασφαλέστερα απο τα συμβατικά, αλλά ότι έχουν το ατου να ταξιδέψουν κάποια χ απόσταση με μηδενική πίεση χωρίς να πάθουν τπτ.
https://www.sullivantirewholesale.co...%20Ratings.htm
sympether with chiefτης