Aπό τη μία τους απαξιώνεις λέγοντας τους μπάμπη σουγιά και από την άλλη είναι όλοι supporting vendors !!!! ... από τη μία λες ότι δεν τα υποστηρίζεις όλα αυτά ... από την άλλη δε σε έχω διάβασει μια φορά να λες ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ υποστηρίζεις ...
εγώ ούτε απαξιώνω αφού ξέρω τι δουλεία κάνει ο καθένας ... αλλά από την άλλη δεν σπονοράρω ούτε σποσοράρομαι ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
Έτσι πάντα μπορώ να μιλάω ελευθερα και δεν έχω πρόβλημα να τα λέω όπως τα πιστέυω (σωστά ή λάθος)
Αν δεν έκανες το σπασμένο τηλέφωνο και αν δεν διαστρέβλωσες πράγματα που είπα για να δημιουτγήσεις θέμα (που δεν το πιστέυω γιατί θεωρώ ότι είσαι σωστός και εντάξει) ... προφανώς και αν βρεθώ Α. Στέφανο θα σταματήσω να πιούμε καφέ με το Νίκο !!! ... αν πάλι έχουν μεταφερθεί με κακοπροαίρετο τρόπο αναληθή σχόλια ... πάλι θα τα βρούμε με το Νίκο ...
όχι δεν είναι έτσι !!! ... τόσο απλά ... του Μήτσου το περιμένω και έχουμε μιλήσει ώρες στο τηλέφωνο ... μακάρι να δουλέψει ...
αυτό που όμως είπα είναι ΑΛΛΟ
Λέω εγω ο ερρειστικός ... αφού δεν έχει ακόμα καταφέρει κάποιος να φτιάξει ΟΥΤΕ ΚΑΝ μείγματα στον S54 ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο Κ@ΥΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ...
κανάς ξάδεφρος του Τάισεν ??? ... ή κάνας ΕΙΔΙΚΟΣ προγραμματιστής από την Άνω Σαξονία ... τέσπα ... από κύριους Χ καυ κύριους Υ που κονομάνε από τους χιλιάδες I had a dream ... να φαν κι οι κότες ... παρεπιτπόντως
... ο Κινκγ λίγο μετά την εκφώνηση του I have a dream ... εφονεύθει ...
... το "read mmy lips ..." για την ακρίβεια "no more taxes ... read my lips" ... το είχε πει ο Μπους ο μεγάλος πριν εκλεγεί για 2η φορά ... και μετά το έκανε πρωτοσέλιδο το Times ... διορθώνω τον Πάνταπάντα τώρα ......
φιλάκια ρουφηχτά !!!