Κλασικο τεστ δοκιμης σταθεροτητας.
Ετσι λεει τουλσχιστον το ιδιο το αρθρο απο το οποιο ειναι οι φωτογραφιες.
Κλασικο τεστ δοκιμης σταθεροτητας.
Ετσι λεει τουλσχιστον το ιδιο το αρθρο απο το οποιο ειναι οι φωτογραφιες.
σε μενα στις φωτο που βρηκα λεει σε μια απο κατω αυτο........Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...
Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και η κυβερνητικοί το καλύπτουν... Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμμεράσματα...δικά σας!!!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Βασικα οι φωτογραφιες που εβαλες ειναι απο ενα αρθρο που εξηγει πως γινονται οι δοκιμες σταθεροτητας στα αεροπλανα https://metabunk.org/threads/661-Deb...last-Barrels)? .
Thomelef (05-12-12)
chrisgiapz3 (05-12-12), Ptboul (05-12-12), S8N (05-12-12)
ευρεθη κ το αρθρο!!!!εμενα με mail μου τις εστειλαν!τι πινουμε δηλαδη αραγε!!!αγνωστο!!!!!!
αμάν βρε Κωνσταντίνα!! Αυτά είναι δοχεία με νερό ώστε να εξομειωθούν διάφορα βάρη στο αεροσκάφος.. χρησιμοποιούνται στην φάση των πτητικών δοκιμών σε νέους τύπους αεροσκαφών!
απο το 6:40 και μετά φαίνονται..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
με πρόλαβε ο πρόεδρας..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
να σου πω την μέγα αλήθεια μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι δεν το κάνουν αυτό με όλα αυτά που συμβαίνουν κ ειδικά με τους άθλιους που μας κυβερνάνε....κ που ακόμα ο κόσμος δεν αντιδράει με όλα αυτά που μας κάνουν κ σήμερα διάβασα εάν κατάλαβα καλά ότι όποιος δεν έχει πληρώσει το χαράτσι του 2011 θα κατασχεθεί ο μισθός του η περιουσιακά στοιχεία για το τίποτα.....κ ακόμα δεν κάνουμε τίποτα....κάθε μέρα αυτοκτονίες για το τίποτα...αλήθεια έχω απογοητευτεί.......
ειναι παραξενο που εχεις απογοητευτει ενω κανονικα θα ειχες παρει τους δρομους με το αμπεχωνο και θα φωναζες 'αβαντιο ποπολο', αλλα ας οψονται οι αλητες που πληρωνουν εκατομμυρια για να ψεκασουν εσενα....
Κωνσταντινα συνελθε κοπελα μου γιατι αμα μιλησω παραπανω θα ξαναφαω μπαν...![]()
katsaraios (05-12-12)