Να απαντήσω τότε κι εγώ ερειστικά !!!
τουςδεν τους έκανα εγώ supporting vendors σε κανένα φόρουμμπαμπη σουγια, μητσου λεπιδα, κιτσου λεβεντη και καραμπουζουκλη
επιπλέον ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω προτέινει σε κανέναν που έχει ρωτήσει κανέναν
επιπλέον δεν ήμουνα εγώ που μίλαγα για υπερκυβισμούς σε 116 ή "ειδικά" προγράμματα , ή δήθεν 630 άλογα από το V10 , ή shorter rear axles ... xaxaxax ... ή οτιδήποτε
επιπλέον εγώ συνέχεια είμαι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ σε περίεργα πράγματα ... λέγε με καρμπον φρένα σε 3.0 λιτρα κάμπριο , ή "φινε τιουνινγκ" , ή 10 δυναμομετρήσεις τη βδομάδα να ανακαλύψουμε το χαμένο άλογο , ή δήθεν ειδικούς προγραμαμτιστές από το Μέλανα Δρυμό ... σε σημείο που μου έκανες και επίθεση -υποστηρίζοντας όλα αυτά- επικαλούμενος ότι μίλησες με το Νίκο το Φ. και είναι και ΕΞΑΛΛΟΣ έλεγες με την πάρτη μου ...
ίσα ίσα που λέω από τότε που ασχολήθηκα με τον s54 ότι είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΤΕΡ ... και το καλύτερο είναι να "παίξεις" με περιφεριακά πράγματα (βολάν , διαφορικό , ελάφρωμα) αφού το dme τελικά ΔΕ σε αφήνει να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ ... το πολύ πολύ να παρακάψεις το ΜΑΦ (προσπαθώντας να πλησιάσεις το αλφα-ν του τσε ες ελ)
Άρα ειδικά εγώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπα κάτι διαφορετικό !!! ... ίσα ίσα που αν ρωτήσεις του περισσότερουν ή ίσως και ΟΛΟΥΣ τους κατόχους Μ3 Ε46 που είναι μέλη εδώ (και που όλοι σχεδόν με έχουν κατα καιρόυς ρωτήσει τη γνώμη μου) θα σου πουν ότι πάντα λέω ...ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ... ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ !!!!
Τώρα και ενώ όλοι ξέρουμε ότι ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ δεν υπάρχει ούτε καν κομπρεσαρσιμένο S54 που να λειτουργεί ...
ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ κάποιος και ΥΓΡΑΕΡΙΟ ... μη ρωτάς εμένα Στάθη εγώ δεν έχω καν απορία ... αφού πλέον έχω διαβάσει όλα τα επίσημα module της BMW για τον S54 και ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί !!!!
π.σ. Το έτσι και αλλιώς ΓΕΛΟΙΟ να δουλεύει με γκάζι το Μ3 το αφήνω στην άκρη ... δηλαδή οκ να περιμένεις να γεμίσει το Τζέτα το ταξί για να βάλεις γκάζι στο Μ3 δεν είναι και πολύ φουντωτικό ... νομίζω !!!!

Απάντηση με παράθεση